Dziednieku padomi, kādas formas paklāju izvēlēties

Vecais Hotabičs lidoja uz paklāja. Tēlojums - simbolisks. Viduslaiku magi saviem mērķiem izmantoja apaļu vai ovālu paklāju ar izšūtiem vai uzzīmētiem maģiskajiem simboliem. uz tāda paklāja viņi bija pasargāti, tāpat kā maģiskajā aplī. Paklājam maģiska nozīme ir arī mūsdienās. Kāda? Daži dziednieku padomi.

Vēl labāk, ja pirms tīrīšanas uz paklāja izkaisīsi smaržīgus augus - pelašķus, lavandu, upeņu lapas u.c. Kad paklājs ir attīrīts, vari uz tā apsēsties, tas tev dos spēku.

FOTO: Shutterstock.com

Vēl labāk, ja pirms tīrīšanas uz paklāja izkaisīsi smaržīgus augus - pelašķus, lavandu, upeņu lapas u.c. Kad paklājs ir attīrīts, vari uz tā apsēsties, tas tev dos spēku.

- Apaļi paklājiņi simbolizē mieru un garīgumu, tos labāk izklāt uz grīdas guļamistabā, ēdamistabā, viesistabā.

- Kvadrātveida formas vai taisnstūra paklāji saistīti ar materiālo, intelektuālo vai tehnisko jomu. Tie noerīgi kabinetiem, birojiem, bibliotēkām.

- Ovālajiem paklājiem piemīt universiāla enerģētika, tie noderēs jebkurās telpās. 

Enerģija un paklājs

Izvēlējies optimālo paklāja formu un atradis tam pareizo vietu mājā, vari vērsties pie tā pēc palīdzības. Izklausās varbūt jocīgi, bet tā nu tas ir... Pats galvenais, ko paklājs spējīgs paveikt, - pievilkt, iesūkt enerģiju. Šīs paklāja spējas veicina mājā mieru, pārticību, mājīgumu.

Mūsu pasaule ir nepilnīga - mājā agri vai vēlu iekļūst zemas kvalitātes enerģija, tā nosēžas uz grīdas. Paklājs darbojas kā enerģētiskais putekļu sūcējs - tas savāc šo enerģiju. Lai no tās atbrīvotos, nepieciešams tikai izdauzīt putekļus. Jāizbārsta uz paklāja sāls un tikai pēc tam tas jāizdauza, un jāizsūc ar putekļu sūcēju.

Reklāma
Reklāma

Sāls - gadu tūkstošos pārbaudīts līdzeklis pret lāstu un "ļauno aci". Pēc tam mājas garīgā atmosfēra būs kā izskalota vasaras negaisā. Vēl labāk, ja pirms tīrīšanas uz paklāja izkaisīsi smaržīgus augus - pelašķus, lavandu, upeņu lapas u.c. Kad paklājs ir attīrīts, vari uz tā apsēsties, tas tev dos spēku.

Un atceries - nekādā gadījumā nedrīkst paklāju klāt uz neizmazgātas grīdas!

 

Avots: J.A.Plaudis, E.Ozola "Dziedniecības gadagrāmata 2014" (izd.Jumava).