Tapetes bērnistabai. Košas un krāsainas idejas. FOTO

Remontējot mājokli, dažkārt gribas izvēlēties neitrālas tapetes, lai istabas būtu daudzfunkcionālas. Tomēr, domājot par bērnistabu, nevajag baidīties no košām krāsām un interesantiem motīviem. Esiet radoši un izveidojiet bērniem īstu fantāziju pasauli! Brīnišķīgas idejas tapetēm var skatīt www.tapetesjums.lv.

Ir svarīgi izvēlēties tīkamas tapetes, jo istabā mēs pavadām lielu daļu laika.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ir svarīgi izvēlēties tīkamas tapetes, jo istabā mēs pavadām lielu daļu laika.

Nav svarīgi, vai izvēlēsieties mūsu klasiskajās tapetes, kas paredzētas bērnistabām, piemēram, "Boys & Girls", vai mūsu tirdzniecības marku tapetes, kas ieguvušas licences, piemēram, "Esprit home", bērns būs iepriecināts par savu jauno, skaisto istabu!

 

 

Uz "Esprit" firmas bērnu tapetēm attēloti aizraujoši sižeti, kas priecēs gan vecākus, gan bērnus tapešu līmēšanas laikā. Sērijas "Boys Dream", "Girls Dreams", "Dots & Stripes", "Zoo" un "Forest" tapetes no jaunās kolekcijas priekš bērnistabām "Esprit Kids 3" pārvērtīs jebkuru istabu bērnu paradīzē. 

 

 

Detalizētākas tēmas "Uncle Jimmy's Ranch", "Lucky Love", "Sing my Song", "Sail Away" un "Route 68" no "Esprit Kids 2" kolekcijas interjeru padarīs ļoti vieglu, turklāt gan pirmajai bērnistabai jeb mazulīšiem, gan arī jau lielākiem skolēniem. 

 

 

Reklāma
Reklāma

Kolekcija "Boys & Girls 4" – tas ir kā popūrijs no dažādiem sižetiem gan lieliem, gan maziem bērniem. Dažādi krāsaini, jautri un smieklīgi motīvi un krāsas jebkuru bērnistabu padarīs krāsainu, arī pusaudžu. Krāsainas pogas uz moderna džinsa fona pievērsīs uzmanību sienām un jebkurā istabā izcels pusaudža īpašo stilu. 

 

 

Pirmā tapešu kolekcija radās pēc dizaineres Evas Marijas Nīčes (Eva Maria Nitsche) idejām. "Be happy" brīnišķīgā veidā uz sienām rada bezrūpīgu pasauli jautrās krāsās – kā plūmju saldējums. Uz rozā, lillā, gaiši zilā, tirkīza un spilgti zaļajām tapetēm attēloti priecīgi bērni, tauriņi, jautras mušiņas, sirsniņas, putniņi, un tas viss rotājas dažādos ornamentos no burvju ziediem. 

 

 

Modernā kolekcija "Kids Party" piedāvā bērnu sižetus jautrās un svaigās, kā arī maigās un dabiskās krāsās. Lieli zīmējumi – paredzēti galvenajai istabas sienai, ko iespējams kombinēt ar citām tapetēm vienkrāsainos toņos. Šīs kolekcijas galvenie motīvi ir pūces, nelieli foto rāmīši, simboli no avio pasaules, kā arī burti un cipari.

 

Ieskaties: www.tapetesjums.lv