Trakums! Sieviete dzemdē bērnu pie slimnīcas durvīm. FOTO un VIDEO

Kādai grūtniecei no Teksasas, kamēr vīrs viņu veda uz slimnīcu, dzemdības notika tik strauji,  ka sieviete bija spiesta dzemdēt pie slimnīcas ieejas, jo nepaspēja nokļūt līdz dzemdību zālei.
Mazulis pasaulē nāca pie slimnīcas durvīm mediķu ielenkumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mazulis pasaulē nāca pie slimnīcas durvīm mediķu ielenkumā.

 

Sievietes vīrs un gaidāmā mazuļa tētis Trojs (Troy) steidzīgi veda sievu uz Teksasas Medicīnas Centru, un viņš nolēma laimīgo brīdi filmēt ar savu kameru, kas bija piestiprināta pie galvas.

 

 

10 minūšu garais video sākas ar to, ka pāris atrodas ceļā uz slimnīcu. Starp sāpju vaidiem un kliedzieniem Kristīna ieminas, ka netic, ka spēs gaidīt līdz slimnīcai un lūdz vīru piestāt pie tuvākas medicīnas iestādes. “Es nevaru! Es nevaru! Mums jāapstājas!” dzirdams video ierakstā.

 

 

Trojs dara visu, lai nomierinātu sievu. Kad viņi tuvojas slimnīcai, Kristīna apgalvo, ka spēj sajust bērniņa galvu. Kad Trojs kliedz pēc palīdzības un ņem sievas somas ārā no mašīnas, Kristīna izkāpj no mašīnas, bet saprot, ka nespēj pakustēties.

 

FOTO: Nonākot pie slimnīcas, topošā māmiņa paspēj vien izkāpt no mašīnas, un pēc brīža mazulis jau ir piedzimis. 

 

“Viņa izkāpa no mašīnas un pēkšņi sastinga, un palika stāvot. Es un medicīnas personāls teicām viņai, lai apsēžas ratiņkrēslā,” pēc notikušā atceras jaunais tētis. Tā nu sanācas, ka Kristīna dzemdēja savu bērnu pie slimnīcas. Trojs stāsta: ”Es sievai teicu, lai pie nākošajām kontrakcijām spiež. Kad kontrakcijas sākās, viņa spieda, un bērniņš ar lielu spēku iznāca ārā. Es atceros, ka viņa man kliedza, lai ķeru bērnu, tikko mūsu mazulis būs nācis pasaulē.”

 

Reklāma
Reklāma

Mazais puika, vārdā Truets (Truett), piedzima 28. junijā  2:05 no rīta, gandrīz 10 mediķu klātbūtnē, kas sniedza ģimenei palīdzību.

 

FOTO: Pa ceļam uz pēcdzemdību palātu. 

 

Puikas māmiņa Kristīna, kas pati izglīto cilvēkus par dzemdību norisi, saka: ”Esmu ļoti priecīga, ka šis process ir uzņemts videoformātā. Es no vienas puses nevēlos to sūtīt cilvēkiem, jo tas ir tik intīms brīdis, bet, kā dzemdību norises pasniedzējai, ir ļoti interesanti, ka cilvēki var redzēt, kā organisms darbojas un kā tas zina, kas darāms šādās situācijās.”

 

FOTO: Kristīna un Trojs nu ir vecāki 3 bērniem - diviem dēliem un meitiņai.

 

Kristīna stāsta, ka viņas vīrs ir filmējis arī pāra pirmo divu bērnu - dēla un meitas - piedzimšanu ar šo pašu kameru. Vīram ļoti patīkot izmantot kameru riteņbraucienu un sērfingu laikā, tāpēc vīram esot licies dabiski, ka arī šādā īpašā momentā kamera tiktu izmantota.

 

TOPOŠĀ TĒTA UZŅEMTAIS VIDEO

 

Rakstu publicēšanai sagatavojusi Ita Petrika, speciāli mammamuntetiem.lv.

Avots: www.dailymail.co.uk