Septiņi signāli, ka tu viņam patīc

Vīrieši ir visai noslēpumainas būtnes, kas nereti izvēlas slēpt savas patiesās jūtas. Un sievietēm nākas lauzīt galvu:"Ko gan viņš par mani domā?" un izdarīt secinājumus, paļaujoties uz intuīciju. Bet tikai vien ar intuīciju nepietiks...Lūk, daži ieteikumi, kā uzzināt, ka tu viņam patīc, pat, ja viņš to atklāti neizrāda.

Ja vēlies zināt, vai tu interesē šo konkrēto vīrieti, neaizmirsti sekot līdzi ne tikai izteicieniem, kas vērsti uz tevi, bet arī tam, kā viņš uzvedas, tad aina par patieso viņa attieksmi pret tevi būs daudz skaidrāka

FOTO: Shutterstock.com

Ja vēlies zināt, vai tu interesē šo konkrēto vīrieti, neaizmirsti sekot līdzi ne tikai izteicieniem, kas vērsti uz tevi, bet arī tam, kā viņš uzvedas, tad aina par patieso viņa attieksmi pret tevi būs daudz skaidrāka

Īstam vīrietim jāvalda pār sevi un jābūt nosvērtības paraugam. Šāds stereotips piemīt pietiekami daudziem stiprā dzimuma pārstāvjiem ar domu, lai modinātu sieviešu ziņkāri par sevi. "Patīku vai nē?" - atbildi uz šo jautājumu vērts meklēt ne tikai viņa skaļi izteiktajos vārdos. Ķermeņa valoda ir daudz izteiksmīgāka un patiesāka, ja vien tavs "objekts" nav profesionāls aktieris.

 

Runāšanu kontrolēt ir daudz vienkāršāk un ierastāk, nekā sekot līdzi saviem žestiem un ķermeņa pozām, kustībām. Tādēļ, ja vēlies zināt, vai tu interesē šo konkrēto vīrieti, neaizmirsti sekot līdzi ne tikai izteicieniem, kas vērsti uz tevi, bet arī tam, kā viņš uzvedas, tad aina par patieso viņa attieksmi pret tevi būs daudz skaidrāka. Lai mūsu sniegtie padomi nestu maksimālo labumu, noteikti ņem vērā kopējo situācijas kontekstu. Un nepārdzīvo, ja vienā mirklī nespēsi izzināt viņa ķermeņa valodu. Arī vīriešiem nav viegli - sarunas laikā tu vari pārdzīvot par to, ka nepaguvi nopūderēt degunu, bet viņš var izvirzīt desmitiem versiju, kāpēc tu tik "dīvaini" uzvedies un nervozē. Taču esi uzmanīga un vērīga tieši uz dažādiem sīkumiem.

 

1.Signāls "Varbūt..."

Ja sanāksmē, tavas uzstāšanās laikā, viņš izdomā "pievilkt" kaklasaiti, piekārtot apkaklīti, pieskaroties kaklam un matiem, un kājas pavērstas virzienā, kad var saredzēt zeķes, tad tu viņu interesē. Taču šī interese var būt arī pilnīgi nesaistīta seksuālā ziņā. Iespējams, viņam vienkārši ļoti interesē tas, par ko runājat.

 

2.Signāls "Es nemeloju..."

Ja sarunas laikā vīrietis neslēpj plaukstas, bet tieši otrādi - tās demonstrē un paceļ augšup - visticamāk, viņš runā patiesību jeb to, ko patiešām domā. 

 

3.Signāls "Vēlos būt tuvāk..."

Attālums, kādā mēs esam gatavi sev pielaist citus, atšķiras atkarībā no tā, kā reģionā esam izauguši (pilsētniekiem šī distance ir mazāka, nekā laukos dzīvojošiem).

Klasiskais "socializēšanās" attālums ir, sākot no 3,5 metriem un vairāk; darījumu - no 1,5 līdz 3,5 metriem; draudzīgais - no 0,75 līdz 1,5 metriem, bet tuvāk - tas jau ir visai intīms kontakts. Ja tavs nolūkotais vīrietis mēģina tuvināties tev, tātad viņš vēlas būt tuvāk tev vārda vistiešākajā nozīmē.

Dažiem nepatīk "uzbrukums kavaliera" stilā, un viņi tuvojas pakāpeniski. Sākumā viņš ar ķermeni pagriežas tavā virzienā, tad virzās tuvāk un tikai pēc laika pietuvojas pavisam blakus.

 

4.Signāls "Tevi apķert..."

Ja vīrietis ar tevi sarunājoties vienlaikus izstiepis rokas (vai atbalstījis pret kāpņu margām, krēsla atzveltni) - tas ir pavisam atklāts simbols, ka viņš vēlas tevi apķert.

 

5.Signāls "Tu man simpatizē..." 

Reklāma
Reklāma

Viņa pieskārieni var pastāstīt daudz:

- ja pirms rokasspiediena viņa plaukstas ir pavērstas uz augšu, viņš gatavs tev pakļauties;

- "cimdiņi" - kad abas viņa plaukstas apķer tavu vienu roku, pauž sirsnību un draudzīgumu;

- ja vīrietis pieskaras tavai rokai vai elkonim - tā ir simpātiju (netieša/slēpta) izrādīšana.

 

6.Signāls "Gribu iepatikties..."

Vīrietis, lai iepatiktos konkrētajai sievietei, sāk sevi "uzlabot", gluži kā to dara dzīvnieki pārošanās laikā. Viņš saved sevi kārtībā "no galvas līdz kājām" - gluži kā atcerējies, ka jāsaķemmējas, jāievelk vēders, jāsakopj apģērbs utt.

 

7. Signāls "Gribu tevi..."

Rokas uz gurniem - kad vīrietis stāv, izplestas kājas, kad viņš sēž, roku garie pirksti "aizkabināti" aiz jostas - visas šīs pozas kalpo tikai tam, lai sievietei nodemonstrētu savu seksapīlu un netieši pievērstu uzmanību saviem dzimumorgāniem.

 

8. Signāls "Man neko nevajag..."

Neticu: Viņa rādītājpirksts pieskaras degunam, bet pārējie - pie mutes, kā to aizklājot - viņš tev netic un nevēlas ar tevi nekādu atklātību.

 

Gribu aizbēgt: Ja viņš papildus iepriekšminētajam "Neticu" signālam berzē ausi vai citas vietas sejas apvidū, tas visai atklāti parāda, ka viņš kļūst nepacietīgs un domā par to, kā ātrāk pabeigt sarunu, lai varētu pazust.

 

Tu mani neinteresē: Ja viņš izvēlas turēties pietiekami lielā attālumā no tevis, sarunas laikā novēršas, pat pagriežas citā virzienā - diemžēl, bet šim vīrietim tu galīgi neinteresē, lai neteiktu vairāk...

 

Man arī bez tevis ir labi: Lēns un vājš rokasspiediens liecina par to, ka viņš nevēlas saīsināt distanci starp jums.

 

Žests, ka starp jums nekas nevar būt, ir šāds: viņš sabāž rokas kabatās, paslēpjot plaukstas, kā arī sakrusto kājas vai rokas, kājas slēpj zem galda. Šādu uzvedību gan var traktēt dažādi, atkarībā no situācijas.