Vērmanes dārzā sācies lielais gadatirgus Made in Riga 2014

No šodienas līdz pat 19.jūlijam Vērmanes dārzā notiks Pasaules koru olimpiādes meistaru gadatirgus un bezmaksas Pasaules koru olimpiādes draudzības koncerti. Ar devīzi „Radīts Latvijā!” Vērmanes dārzā savu veikumu un prasmes demonstrēs vairāk nekā 180 amatnieki, mājražotāji, zemnieki un uzņēmēji no Rīgas un Latvijas novadiem - šajā laikā Vērmanes dārzā notiks gadatirgus „Made in Riga 2014”. 
Latvijas amatnieki Vērmanes dārzā piedāvās aplūkot un iegādāties visdažādākos darinājumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Latvijas amatnieki Vērmanes dārzā piedāvās aplūkot un iegādāties visdažādākos darinājumus.

Tirdziņā būs pieejams visdažādākais meistaru un amata zinātāju produktu klāsts - gan rīdzinieki, gan pilsētas viesi varēs iegādāties adījumus, pinumus, keramiku, kalumus, tekstilu, rotas, stikla izstrādājumus, autentiskus aksesuārus, ādas izstrādājumus un visdažādākos lauku labumus. Vērmanes dārzā būs iespējams nogaršot mājas saldējumu, svaigus dārzeņus, gaļu, pīrāgus, vīnu un alu.

 

Gadatirgus „Made in Riga 2014” Vērmanes dārzā darbosies ik dienas no plkst.10.00 līdz plkst.22.00.

Reklāma
Reklāma

 

Katru dienu Vērmanes dārza estrādē notiks Pasaules koru olimpiādes draudzības koncerti. Tajos piedalīsies kori no visas pasaules - koncertu sākums plkst.10:00, plkst.14:00 un plkst.18:00. Koncerti Vērmanes dārzā un citviet pilsētā notiks bezmaksas. Tāpat bez maksas apmeklējami arī draudzības koncerti, kas notiks Esplanādē, uz Origo brīvdabas skatuves, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā.