Astrologa viedoklis: Vai liela gadu starpība starp partneriem ietekmē attiecības

Astroloģijā par cilvēka personisko dzīvi un laika gaitu atbild Saturns. Tā apgriešanās ap Sauli ir 32 gadi. Ir viegli izskaitļot, kā veidosies laulāto attiecības, ja ir zināma abu gadu starpība. Kurš vecāks, tam nav nozīmes. Viengadniekiem jeb vienaudžiem parasti uzskati sakrīt.

Laulība nav joka lieta, un ir daži, kas to uztver nopietnāk, bet daži - vieglprātīgāk.

FOTO: Shutterstock.com

Laulība nav joka lieta, un ir daži, kas to uztver nopietnāk, bet daži - vieglprātīgāk.

Ja vecuma starpība ir viens gads, tas nozīmē noturīgu laulāto savienību. Pirmā romantiskā iemīlēšanās un...laimīgas laulības. Bīstamība - riskējat pārāk aizrauties ar materiālām vērtībām. Kāds no laulātajiem var justies garīgi iztukšots.

Ja tā ir divi gadi, tad partneri jūt fizisku piesaisti. Salaulājas, jo vēlas legāli dzīvot kopā. Bīstamība:kad kaisle pāriet, jūt, ka starp viņiem nekā nav. Lai kā viņi censtos, naudas mājās nav.

Ja vecuma starpība ir trīs gadi, tad karsti strīdi un vētraina izlīgšana. Laulība neizjuks, ja abi to pacietīs.

Ja četri gadi - kā garīgi, tā seksuāli harmoniska savienība. Ja jāšķiras, abi paliek draugi. Bīstamība - neviens negrib risināt sadzīves problēmas.

Ja tā ir pieci gadi un abiem kopīgas intereses, tad attiecības ir īpaši labas. Bīstamība - viens no laulātajiem var kļūt neuzticīgs. 

Ja vecuma starpība ir seši gadi, bieži ņemat vērā svešu cilvēku spriedumus un ģimeņu strīdos iesaistāt kaimiņus un radus. Bīstamība - katrs grib uzņemties līdera lomu un nevēlas piekāpties. Ar bērniem tiek manipulēts.

Ja tā ir septiņi gadi, tad sākumā šķiet, ka abiem nav nekā kopīga, bet pēc šķiršanās kaut kas atkal tos savieno. Bīstamība - laulātajiem pietrūkst vīrišķības izšķirties, un viņi dzīvo kopā kā suns ar kaķi.

Ja starp partneriem starpība ir 8 gadi - lieliski. Vecākais ir ģimenes galva. Trīs un vairāk bērnu nav retums. "Padotajam" gan neiesaka iebilst.

Vecuma starpība deviņi gadi. Māja kā muzejs un tikšanās vietas iemīlējušies izvēlas pēc iespējas eksotiskākas. Īsta jaunrade. Bīstamība - svētki reiz beidzas, un ikdienai viņi nav gatavi.

Reklāma
Reklāma

Desmit gadi - laimīgas laulības pēc aprēķina. katram vajadzīgs "kapitāls". Bīstamība - šķiras klusi, pēc abpusējas vienošanās.

Ja tā ir 11 gadi, šie ļaudis var būt pazīstami gadiem, līdz parādīsies kaut kas vairāk.

12 gadu - sarežģīta savienība. Katram "paralēla" dzīve, kas ļauj baudīt kopīgo. Bīstamība - jaunākais ir skaists pielikums stiprākajam. Ja būs iebildumi, var parādīt durvis.

13 gadu - sākumā uzvedas kā hipiji. Kad piedzimst bērni, viss mainās. Bīstamība - atmiņas par trakulīgo jaunību var traucēt un tad viens var visu pamest un būt brīvs.

14 gadu - viņi paši nesaprot, kā ir kopā. Brīnās par to, ko atklāj ceļabiedrā. Bīstamība - pretrunas var kļūt neatrisināmas.

Vecuma starpība 15 gadu - vecākais neuzticas jaunākajam. bīstamība - jaunākais meklē domubiedrus sava vecuma sabiedrībā un atrod.

Ja starpība ir 16 gadu, stājas laulībā ar lielu atbildību. Abi negrib pieļaut kļūdas. Bīstamība - iekarsuši viens otram var sarunāt muļķības.

 

Avots: "Labais mājas draugs visam mūžam 3." (izd.SIA "Valmieras tipogrāfija Lapa").