Initas tievēšanas stāsts: "Pēc dzemdībām turpināju nēsāt grūtniecības drēbes!"

Beidzot arī Latvijā sākusies īsta vasara! Karstais un saulainais laiks tā vien mudina veldzēties pie ezera, upes vai jūras krastā. Kā efektīvi zaudēt liekos kilogramus vēl līdz nedēļas nogalei? 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pieredzē dalās divu bērnu māmiņa Inita Zaļeniece (34) no Gulbenes. Viņa stāsta kā, izmantojot individuālu diētu, nedēļas laikā izdevās atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

 

- Inita, jūs vēstulē rakstāt - esat īsta eksperte svara zaudēšanas jautājumā! Kā tā?

- Svara jautājums man kļuva aktuāls pēc otrā bērna piedzimšanas. Iznākusi no dzemdību nama, turpināju nēsāt grūtniecības drēbes! Iedomājies? Pirms grūtniecības vispār nēsāju 38.-40. izmēru. Viena paziņa tā arī pajautāja – vai es tik ātri jau gaidot trešo bērnu. Biju ļoti liela. Nevarēju paskatīties uz sevi spogulī, nepatika tas, ko redzēju. Tomēr pamazām gada laikā zaudēju 15 kilogramus, neko īpaši nedarot. Bet vienā momentā atkal svars pārstāja kristies. Bija 10 liekie kilo palikuši. Tad arī sāku vairāk domāt, kā notievēt. Gribējās izskatīties labi un atkal patikt pirmām kārtām jau pašai sev. Izmēģināju vairākas diētas – dalīto uzturu, uz mēnesi pilnībā atteicos no gaļas. Skatījos internetā video un vingroju. Bet pēc cītīgiem treniņiem man tikai vēl vairāk gribējās ēst! Tāds apburtais loks. Rezultātu arī nekādu. Domāju aiziet pie dietologa, bet parēķināju un sapratu, ka nevaru īsti atļauties. Un ar vienu reizi jau nemaz nepietiek!

 

- Ko darījāt?

- Vienu dienu sēdēju pie datora un ieraudzīju Stokholmas programas piedavājumu. Par daudz mazākām summām nekā prasa dietologa konsultācija. Bija jāaizpilda tests un dienas laikā varēju saņemt tieši man uztura speciālistu izstrādātu plānu. Piereģistrējos un sāku tievēt jau aiznākamajā dienā!

 

- Kas bija jūsu plānā?

- Man tika sagatavots ēdienreižu saraksts - kas, cik daudz un tieši kad jāēd. Pa vidu ieteikumi, kas palīdz ātrāk notievēt. Viss ļoti vienkārši izdarāms. Pāris reizes uzrakstīju konsultantam. Ja es ietu pie dietologa “dzīvajā”, par katru tādu jautājumu man būtu jāmaksā. Šeit tas bija jau iekšā programmā.

 

- Ko jūs ieteiktu citām sievietēm, kas arī cieš no liekā svara?

- Vajag izbaudīt karstās dienas kā nākas! Bez kompleksiem par savu lieko svaru. Parēķini pati – šodien sākot tievēt, līdz svētdienai pirmie kilo jau būs nost!

Reklāma
Reklāma

 

 

Uzziņai: 

StockholmHealth.com – tā ir 100% dabīga un veselīga notievēšanas metode, kas sasniedz garantētu rezultātu, iekļaujot ikdienas uzturā vielmaiņu aktivizējošus pārtikas produktus un veselīgas ēdienu kombinācijas. Lai izmantotu šo metodi, nav jāuzsāk fiziskos treniņus un nav jālieto uztura bagātinātājus vai medikamentus. Nomestie kilogrami un slaidais augums saglabājas arī pēc diētas beigām. Baltijas valstīs un Skandināvijā jau vairāk nekā pusmiljons vīriešu un sieviešu atbrīvojušies no liekā svara, pateicoties StockholmHealth.com.

 

StockholmHealth.com izstrādātais personīgais notievēšans plāns ietver ēdienreižu grafiku katrai dienai ar īpaši aktivizējošiem produktiem un ēdieniem. Plāns ir individuāli izstrādāts katram klientam, ņemot vērā ķermeņa īpatnības, tauku proporciju, iekšējo tauku koeficientu, muskuļu un kaulu masu, kā arī ģenētisko pārmantotību, uztura nepanesamību un dzīves stilu. Notievēšanas plāna laikā un pēc tam klientiem pieejamas individuālas konsultācijas jebkurā valodā, ko nodrošina starptautiskais StockholmHealth.com notievēšanas speciālistu tīkls.

 

Jūs atbrīvosieties no liekā svara ar StockholmHealth.com plānu. Tomēr, ja kādu iemeslu dēļ neesat apmierināts ar sasniegtajiem rezultātiem, sūtiet epastu uz diet@stockholmhealth.com vai zvaniet uz 0037167227747 un Jūs saņemsiet atpakaļ visu samaksāto naudu tajā pašā darba dienā. Par StockholmHealth.com efektivitāti ir pārliecinājušies vairāk kā pusmiljons apmierinātu klientu Baltijas valstīs un Skandināvijā, tāpēc droši varam saviem klientiem piedāvāt šādu garantiju.

 

! Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, šis personas vārds ir mainīts. Attēliem ir ilustratīvs raksturs un tie neattēlo tekstā minētās personas.