Unikāla svešvalodu apmācības grāmata. Vai tiešām valodu var apgūt 2 stundās?

Apgādā Zvaigzne ABC izdota Marvela Greja grāmata “Svešvaloda 2 stundās” - unikāla svešvalodu pamatu apmācības metode. Šī grāmata lasītājiem paver pilnīgi jaunu pieredzi uz to, kas ir svešvalodu pamati, un cik vienkārši tie apgūstami.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ar šīs grāmatas palīdzību lasītājs varēs apgūt jebkuras svešvalodas pamatus ekstremāli īsā laikā. Ar vārdiem “ekstremāli īss laiks” jāsaprot viena vai divas stundas jeb laiks, kurā cilvēks ir spējīgs izlasīt šo kabatas formāta grāmatiņu.

 

Apmācības metode tapusi vairāku gadu laikā, tā ir pārbaudīta praksē un uzlabota gan publiskās lekcijās, gan individuālās nodarbībās.

 

Cilvēki, kuri par šo metodi ir tikai dzirdējuši, bet nav to izmēģinājuši, parasti ir noskaņoti visnotaļ skeptiski.

 

Pilnīgi pretējs viedoklis ir tiem, kuri apguvuši programmas datorversiju mājas lapā www.talk2travel.com vai apmeklējuši Marvela Greja lekcijas klātienē. Viņi izsaka apbrīnu par to, ka svešvalodu pamatu apgūšana var aizņemt tik maz laika.

 

Reklāma
Reklāma

 

Lai izveidotu šo metodi, autors ir izpētījis ne tikai cilvēku komunikācijas veidošanās mehānismus, bet arī būtiskākās problēmas, kas traucē apgūt saziņas māku un vēlāk to veiksmīgi izmantot. Pateicoties šiem pētījumiem, grāmatā bez praktiskiem padomiem un vingrinājumiem ir iekļauti arī psiholoģiski padomi par to, kā pārvarēt bailes un mulsumu, ko izraisa nepieciešamība komunicēt svešā mēlē. Tieši programmas datorversijas lielā popularitāte (datorprogrammas vietni www.talk2travel.com pusotra gada laikā ir apmeklējuši vairāk nekā 280 000 interneta lietotāju no 152 valstīm), bija iemesls tam, ka tika izdota šī grāmata.

Pateicoties šiem pētījumiem, grāmatā bez praktiskiem padomiem un vingrinājumiem ir iekļauti arī psiholoģiski padomi par to, kā pārvarēt bailes un mulsumu, ko izraisa nepieciešamība komunicēt svešā mēlē.

Šādu unikālu valodas pamatu apgūšanas metodi autoram ir izdevies radīt, iespējams, tāpēc, ka līdz šim viņam nav bijusi profesionāla saistība ar filoloģiju, ja vien neņem vērā dzimtās un pāris svešvalodu apgūšanu skolā. Dzīves laikā gūtā pieredze un plašās intereses ir ļāvušas ieskatīties valodas veidošanās un apgūšanas procesos dziļāk, nekā tas jebkad ir izdevies daudziem filoloģijas speciālistiem. Klasiskās filoloģijas zināšanu trūkums šeit jāuzskata par ieguvumu, jo tēmas aprakstītas vienkāršā un saprotamā valodā. Katrai tēmai piemeklēti atbilstoši piemēri un salīdzinājumi, kas materiālu padara saprotamu katram lasītājam.

 

Grāmata papildināta ar oriģinālām Svena Neilanda ilustrācijām, jo visiem labi zināms, ka atbilstošs vizuālais materiāls palīdz vieglāk uztvert un atcerēties apgūstamo materiālu.

 

Ja vēlaties pārbaudīt savas pamatzināšanas kādā no 6 svešvalodām, veiciet bezmaksas testu Marvela Greja izveidotajā vietnē http://www.talk2travel.com.