Izvēlies savu dūlu: Inga Liepa-Babure

"Visu dzīvi mēs mācāmies, te viens otru, te savas attiecības ar apkārtējiem un te attiecības pašam ar sevi. Gaidot bērniņu, bieži vien jautājumu ir vairāk nekā atbilžu, tādēļ kopā mēs varam meklēt īstās, tā brīža atbildes," stāsta dūla Inga Liepa-Babure.
Dzemdības pieder ģimenei un Dūla var būt klāt gan kā palīgs un padomdevējs, gan arī kā degoša svece, Dodot gaišumu, siltumu un būt - teic dūla Inga.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Dzemdības pieder ģimenei un Dūla var būt klāt gan kā palīgs un padomdevējs, gan arī kā degoša svece, Dodot gaišumu, siltumu un būt - teic dūla Inga.

 

 

Es zinu, ko es varu, es mācos palīdzēt un tieši tas ir mans uzdevums - palīdzēt līdz robežai - trauslajai robežai, kur sākas otra cilvēka/māmiņas atbildība par sevi, bērniņu un savu ģimeni.

 

Es ticu, ka mēs satiekam tikai tos cilvēku, kuri mums jāsatiek un tieši tad, kad esam tam gatavi. Mūsu tikšanās nebūs nejauša, domāju, ka tā būs pilna ar uzticēšanos, sauli sirdī un vēlēšanos saprasties.

Dzemdības pieder ģimenei un Dūla var būt klāt gan kā palīgs un padomdevējs, gan arī kā degoša svece, Dodot gaišumu, siltumu un būt....

 

Reklāma
Reklāma

Man ir divi burvīgi bērni, ar kuriem es ļoti lepojos. Mani bērni ir brīnišķīgi, bet vienreizējus tos padara viņu vienreizējās personības, mēs ar vīru smejam: mēs audzinām labus cilvēkus nevis ideālus skolniekus ! Un tādi viņi ir!

 

Mums visiem dzīvē gribas sasniegt kaut ko, vienam uzkāpt augstākajā kalnā, vienam saņemt Nobela prēmiju, bet es vēlos būt Dūla. Vislabākā, vismīļākā un tā,  kuru atceroties vienmēr gribas pasmaidīt un teikt-TAS BIJA VIENREIZĒJI!

 

Mans e-pats inga.babure@gmail.com

Tel.29498496