Dienas prieks - salabotas saulesbrilles un pilnīgi bez maksas

Nolēmu padalīties savos dienas priekos - par atsaucību, laipnību, operativitāti un turklāt izpalīdzēšanu pilnīgi bez maksas.

Foto:kasjauns.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto:kasjauns.lv

Nu jau kādu laiciņu somā nēsāju līdzi 2 pārus saulesbriļļu - abus ar dažādām kaitēm - vienai izkritis lēcas stikls, otrai pie briļļu kātiņiem izkritusi skrūvīte. Biju iegājusi dažās sīkremontu darbnīciņās, kur man atteicās tās salabot.

Tā nu staigāju, staigāju un arī saulīte sāk parādīties, tādēļ šodien saņēmos un devos uz optikas salonu "Fielmann". Parādīju savas acenes un atzinos, ka ne jau šīs firmas veikalā tās iegādātas, bet nepieciešams tās salabot. Puisis aplūkoja, teica, lai pagaidot. 

Gaidīju aptuveni 10-15 minūtes, un laipnais puisis abas atnesa salabotas, notīrītas. Vaicāju, cik esmu parādā par ātro darbiņu. Salona darbinieks norādīja, ka nekas nav jāmaksā. Pat apstulbu, savā galvā jau domāju, no cik eiro diezin būs jāšķiras par 2 briļļu salabošanu...

Tā kā brilles bija sabojājušās manas attieksmes dēļ - nebija ievietotas cietajos briļu maciņos, tad turpat salonā iegādājos katram briļļu pārim savu mājiņu. Turklāt par ļoti labu cenu, un katrā mājiņā arī "gaidīja" lēcu tīrāmā lupatiņa.

Šis ir mans dienas prieks un ne jau par to, ka, iespējams, ietaupīju kādus 5 eiro, bet par to, ka kaut kas tāds vēl ir iespējams. Tā jau ir, patiesībā tas darbiņš profesionālim īsti neprasa neko un apkalpošanas servisa dēļ salons var iegūt tikai vienu jaunu klientu.

Goda vārds, šī nav reklāma. Optiskās brilles un lēcas nenēsāju, tādēļ ar optikas salonu man darīšana bija pirmo reizi un ļoti patīkama.

Reklāma
Reklāma

 

Autore: Aija Rutka, mammamuntetiem.lv redaktore.

Foto no portāla www.kasjauns.lv