Manai meitiņai uzstādīja diagnozi – bronhiālā astma! Patiess dzīves stāsts

Šķavas, elpas trūkums... Patiess stāsts, kā ģimene tiek galā ar tādām slimībām, kā astma un alerģija. Ja arī Tavā ģimenē ir šādas problēmas, tad noteikti iesakām ierobežot savu alerģiju, izmantojot pārvalkus pret putekļu ērcēm.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Portāla mammamuntetiem.lv lasītāja Ilona (37 gadi, vārds mainīts) stāsta: “Arī mūsu ģimene saskārās ar šo moderno slimību. Meitiņai uzstādīja diagnozi -  bronhiālā astma, vīram noteica alerģiju uz putekļu ērci, kaķi un suni.”

 

Arvien vairāk bērni un pieaugušie cieš no alerģiju izraisītām sekām un slimo ar astmu. Viens no biežākajiem astmas un alerģijas izraisītājiem ir putekļu ērces.

 

“Dzīvnieku mūsu mājā nebija, taču cīņa ar putekļu ērci izrādījās sarežģīta.  Tika iegādāts putekļu sūcējs ar HEPA filtru, tvaika tīrītājs. Noņēmām visus paklājus, aizkarus, arī atvērtos grāmatu plauktus. Augstās temperatūrās mazgājām mīkstās mantas, ko nevarēja ielikt veļas mašīnā, likām saldētavā,” Ilona atceras.

 

Taču pētījumi lecina, ka 65% mājas putekļu ērces sastopamas tieši guļamistabā, matračos, segās, spilvenos. Ilona smaidot teic: “Lai cīnītos ar putekļu ērcēm spilvenos, mēs atradām līdzekli, kas mums patiešām palīdzēja! Un vēl ar vien atvieglo mūsu ikdienu, samazinot alerģiskās izpausmes. Tie ir pārvalki pret putekļu ērcēm, kas ir mīksti un elpojoši, patīkami pat mazam bērnam.”

 

Ilona arī brīvdienās izmanto pārvalkus, lai brīvdienas būtu patīkamas, un tās netiktu aizēnotas ar alerģijas saasinājumiem. Pārvalkus Ilonas ģimene ņem līdzi tuvākos vai tālākos ģimenes izbraucienos, arī ciemojoties pie omītēm laukos :)

 

Ja arī Jūs esat saskārušies ar līdzīgām veselības problēmām, tad pārvalki pret putekļu ērcēm noderēs arī Jums!  

 

Reklāma
Reklāma

Par pārvalkiem pret putekļu ērcēm

Pārvalku īpašais audums ir izgatavots no mikrošķiedru materiāla un  rada barjeru: ērcītes nevar savairoties jaunā segā vai matracī, un otrādi - no segas vai matrača netiek līdz cilvēkam. Pārvalki kā barjera starp tevi un alerģijas izraisītāju. Audums nav ķīmiski apstrādāts, tas ir mīksts un elpojošs.

Pārvalkos izmantotais audums ir EVOLON sertificēts ECARF - Eiropas alerģiju izpētes fonda centrā.

 

ANTI MITE NIGHT piedāvā Jums:

Spilvena pārvalkus;

Segas pārvalkus;

Matrača pārvalkus.

 

!!! Pret putekļu ērču pārvalki tiek ražoti Latvijā, līdz ar to varam izgatavot pārvalkus pēc Jūsu izmēriem 3-4 darba dienu laikā.

 

Sīkāka informācija par pret putekļu ērču pārvalkiem: www.parvalki.lv