Viegli, ātri un stilīgi – vasaras pludmales zandeles! Pamācība pa soļiem

Kā jau katrai sevis mīlošai dāmai, mums gribas izcelties uz citu dāmu fona. Pludmales sezonā tas ir grūti izdarāmas, jo visas diezgan līdzīgos peldkostīmos. Mazās dāmas Bērnu universitātes “Princešu studijās” apguva, kā ātri un vienkārši uzmeistarot vasaras pludmales zandeles, kuras papildina Tavu tēlu.

Skaisti un elementāri - unikāla rota vasaras sezonai. Foto: Ella Ruicēna speciāli Bērnu universitātei

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Skaisti un elementāri - unikāla rota vasaras sezonai. Foto: Ella Ruicēna speciāli Bērnu universitātei

Tev būs nepieciešams:

- Caurspīdīga gumija (apmēram 30 cm garumā, veikalā “Pērļotava” maksā 0,36 EUR, biezums – vidēja izmēra);

- Paciņa sēkliņpērlītes (veikalā “Pērļotava" maksā apmēram 1, 00 – 1, 50 EUR).

 

 

1.solis

Uz apmēram 30 cm gumijas uzveram pērlītes. 

Svarīgi! Ļoti rūpīgi piesien gumijas galā pirmo pērlīti, ar vismaz sešiem stingriem mezgliem, jo gumija ir slīdīga un elestīguma dēļ mezgli slīd vaļā. Pērlīti galā piesienam, lai droši un bez rūpēm varam vērt pērlītes un tās nespruktu nost no gumijas.

 

2.solis

Piemērot uz kājas, izveido aplīti, kas nāks ap kāju. Uzsien mezglu un tālāk varam pērlītes “tiltiņam”, daļai līdz pirkstiem. 

 

3.solis

Uzsienam mezglus pēdējai pērlītei, lai nostiprinātu “tiltiņu”. Tad izveidojam cilpiņu, kura būs ap kājas pirkstu! Visu darām piemērot reāli uz kājas un mezglus savienojuma daļās sienam vismaz sešus! 

 

Ieteikums! Cilpiņu uz pirksta vieglāk uzsiet,  ja rota jau uzvilkta uz kājas!

Reklāma
Reklāma

 

Šai rotai var uztaisīt komplektā arī rokas sprādzīti, kaklarotu un pat gredzenu, verot pērlītes uz gumijas, kuru saskaņot ar pludmales apğērbu!

 

 

Priecīgu un skaistu vasariņu vēl Bērnu universitātes “Princešu studiju” vadītāja Ella Ruicēna.

 

 

Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāteKas ir Bērnu universitāte un Princešu studijas

Ģimeņu organizācijas mammamuntetiem.lv un nodibinājuma “Fonds Mammām un Tētiem” radīts sākumskolas vecuma bērnu interešu izglītības centrs, kas vērsts uz individuālo talantu attīstību un skolēnu priekšstatu un izpratnes veidošanu šobrīd un nākotnē aktuālākajās profesijās un jomās. Princešu studijās galvenais akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbus, telpu dekorus, dāvanu iesaiņojumus un dažādas mājsaimniecības lietas – arī no otrreizējās pārstrādes materiāliem. Princešu studijās apgūst arī pieklājības normas un etiķeti. 

Bērnu universitātes atbalstam

Bērnu universitātes darbības nodrošināšanai piesaistām dažādus uzņēmumus, kas vēlas sava uzņēmuma tēlu saistīt un ir līdzatbildīgi par Latvijas bērnu un jauniešu izglītošanu. Ikviens, kurš atbalsta Bērnu universitātes ideju, aicināts ziedot jebkāda apjoma līdzekļus nodibinājumam “Fonds Mammām un Tētiem”, kam ir piešķirts sociālā labuma statuss, ar norādi “Bērnu universitātei”. Lai uzzinātu vairāk par sadarbību un atbalstu, rakstifonds@mammamuntetiem.lv.

 

Mūsu īpašais Bērnu universitātes “Princešu studiju” atbalstītājs ir “Pērļotava”.

Pērļotava pērļu interneta veikals