Jūnija joku konkursā balvā dāvanu karte no jaukā veikaliņa "Mazputniņš" 45 EUR vērtībā. Piedalies!

Veikalā "Mazputniņš" pēdējā laikā ir būtiski palielinājies preču klāsts. Tajā ir skaistas drēbītes bērniem, laba kosmētika un skaistas rotas mammām. Tāpēc ir vērts piedalīties jūnija joku konkursā un laimēt balvu - dāvanu karti 45 EUR vērtībā. 

Jūnija labākā joka iesūtītājs balvā saņems dāvanu karti 45 eiro vērtībā no veikala Mazputniņš.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Jūnija labākā joka iesūtītājs balvā saņems dāvanu karti 45 eiro vērtībā no veikala "Mazputniņš".

Maija smieklīgāko joku iesūtījusi Agnese Misiņa. Balvā līdzsvara ritenis "DipDap" 89.00 EUR vērtībā.

 

Uzvarētājs varēs izvēlēties riteni ar tīkamāko rāmja apdruku: "Rozā lāči", "Zaļie lāči", "Ābolīši" vai "Zirdziņi". 

 

Ieskaties: www.dipdap.lv 

 

MAIJA LABĀKAIS JOKS:  

Meitiņa Hanna (6 mēn.) iesieta slingā pastaigas laikā groza galvu uz visām pusēm un skatās apkārt. Garām iet 2 puikas (ap 7gadu vecumu), viens saka otram: "Izskatās, ka tas bērns vēl nav piedzimis, tikai izbāzis galvu ārā paskatīties."  

 

Lai sazinātos par balvas saņemšanu, raksti audra@mammam.lv. Balvas jāizņem mēneša laikā no uzvarētāju izsludināšanas datuma. 

 

Visus konkursam iesūtītos jokus lasi ŠEIT!

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

 

Piedalies JŪNIJA joku konkursā! 

Reklāma
Reklāma

Jūnija jautrākajam jokotājam balvā dāvanu karte 45 EUR vērtībā no veikala "Mazputniņš". 

 

Kopš pagājušā gada beigām Latvijas eko veikalu pulkam pievienojies arī veikaliņš „Mazputniņš”, kurā īpaši domāts par topošajām un jaunajām māmiņām un viņu mazuļiem.

Veikala  preču klāstu raksturo divas galvenās īpašības: tās ir dabiskas, cilvēkam un apkārtējai videi draudzīgas preces un, kas ne mazāk svarīgi – tās galvenokārt ražotas un izgatavotas tepat Latvijā. Pēdējo mēnešu laikā "Mazputniņa" preču klāstu papildinājušas daudzas jaunas lietas:  vasaras sezonā aktuālās cepurītes un lakatiņi no "PUPA", mazuļu dienasgrāmatas un fotoalbumi no "Cimpa Rimpa", interjera priekšmeti bērnistabai no "EMII Pretty Things", bērnu drēbītes no "ZanziBach" un kleitiņas no ZanZan.lv, kā arī bērnu kosmētika no "BIO2YOU". Tie visi ir Latvijas ražotāji. 

 

No Latvijas ražotājiem „Mazputniņā” var atrast mūsu jau zināmos organiskās kosmētikas zīmolus „Madara”, „Kivvi cosmetics”, „Pien- dairy spa” un ziepju ražotājus „ART Soapworks” no Liepājas. Arī dabīgo pārtikas produktu ražotājus gan lieliem, gan maziem: „Lat Eko Food” biezeņus „Rūdolfs” mazuļiem, lielu popularitāti iemantojušos „Biograph Organic Sweets” augļu kubus un „Gardmutis” šokolādes karotītes, tāpat arī „Rāmkalnu” gardumus un citus produktus. Veikalā ir arī „M’art” kurpītes mazuļiem, „PUPA” īpašās lacītes, tāpat iemīļotie rotaļlietu un aksesuāru darinātāji „ZanZan.lv” un „Paff”.  

"Mazputniņā" var iegādāties arī ekoloģiskās autiņbiksītes un dabīgo kosmētiku mazuļiem no skandināvu ražotāja "Naty", kā arī iecienīto "Weledas" kosmētiku gan lieliem, gan maziem. Šeit arī "Philips AVENT" produkcija mazuļu aprūpei, kā arī organiskā pārtika mazuļiem no Lielbritānijas ražotāja "Organix". 

 

Veikaliņš „Mazputniņš” durvis vēra pagājušā gada novembra beigās. Tas atrodas radošajā Miera ielas Republikā - Miera ielā 19 (turpat pie „Laimas” šokolādes fabrikas). Veikals strādā katru darba dienu no plkst. 11:00 līdz 19:00.

 

Papildu informāciju par veikaliņa preču klāstu, akcijām un aktivitātēm iespējams atrast šeit –www.facebook.com/mazputninsh 

vai arī www.twitter.com/mazputninsh 

 

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Jūnija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. jūnijam (ieskaitot).