7 ieteikumi tavas nolūkotās sievietes iekarošanai

Vasaras tuvošanās nereti visvairāk skumdina tā sauktos vientuļniekus. Ja esi nolēmis šo vasaru pavadīt kopā ar kādu - divatā, turklāt sirdsāķītis jau nolūkots, iesakām ievērot septiņus vissvarīgākos noteikumus, kas ļaus iecerēto savaldzināt un iekarot pāris dienu laikā.

Skatieties viens otram acīs, un viss jūsu starpā notiks. Tikai tev jābūt patiesam!

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Skatieties viens otram acīs, un viss jūsu starpā notiks. Tikai tev jābūt patiesam!

 

1.Esi džentelmenis

tas, kurš uzskata, ka mūsdienu feministiskajā pasaulē ar sievietēm jāapietas kā ar labu paziņu, tas arī saņem pretim tiešo to pašu, proti, foršas, čomiskas attiecības. Tie, kuri pasniedz dāmām roku, palīdz uzvilkt žaketi un pieceļas no sēdvietas, kad sieviete ienāk telpā, - lai arī demonstrē vīriešu šovinismu, toties viņiem nav nekādu problēmu seksā.

 

2. Labas smaržas

Labas smaržas un ķermeņa aromāts - tas ir ļoti svarīgs faktors, lai sieviete uzbudinātos, kaut vai slēpti. Un vīrieši odekoloni sieviešu prātos asociējas ar vīriešu pasauli, spēku, varu un seksu.

 

3.Pievilcīgs izskats

Uzskats, ka sievietēm ir vienalga, kā apģērbts un kā izskatās vīrietis, ir absolūts mīts. Cita lieta - sievietes tracina, ja vīrietis pārlieku aizraujas ar savu ārieni. Proti, neviens tev netraucē lietot ķermeņa losjonus un citus ķermeņa kopšanas līdzekļus, iet uz solāriju un nēsāt zīmolu apģērbu, taču tu par to nedrīlsti skaļi runāt. Vēl jo vairāk - negozējies pie spoguļa ilgāk par dažām sekundēm. 

 

4. Smejies

Kad cilvēks smejas, viņā ir tāda kā laimes sajūta. Ja viņa, pavadot ar tevi visu vakaru sajutīs šo laimes sajūtu, viņa vēlēsies šo sajūtu saglabāt arī naktī... 

Reklāma
Reklāma

 

5.Skaties viņai acīs

Skatiens tieši acīs - pati intīmākā darbība, ko var veikt savaldzināšanas nolūkos. Nejauša pirsktu ieslidināšana dekoltē un mēle ausī - tie jau ir veci un garlaicīgi paņēmieni.

 

6.Izsaki pareizos komplimentus

šajā punktā viss ir vienkārši. Skaistai sievietei jāsaka, ka viņa ir tik gudra, bet gudrai - ka viņa ir tik skaista! Otrādi - praktiski nekad nenostrādā.

 

7. Nelūkojies uz citām sievietēm

Tas ir vissliktākais, ko attiecību sākumstadijā vari izdarīt. tas vien parādīs, ka tu pat pirmajos randiņos neesi spējīgs koncentrēties uz viņu kā vienīgo.

 

Lai veicas!

 

Sagatvots pēc ārzemju medijos publicētajiem materiāliem.