Palutini mammu! Cel galdā gardās rabarberu pankūkas

Pavasaris ir rabarberu laiks, kurus izmanto gan sāļos, gan saldos ēdienos, piemēram, visiem labi zināmajās pankūkās. Pagatavo lieliskas brokastis!

Rabarberu pankūciņas pasniedz ar ievārījumu, skābu krējumu vai saldējuma piciņu - kā kuram labāk garšo.

FOTO: Shutterstock.com

Rabarberu pankūciņas pasniedz ar ievārījumu, skābu krējumu vai saldējuma piciņu - kā kuram labāk garšo.

Sastāvdaļas:

  • 2 olas
  • 2 rabarberi
  • 150 g cukura
  • 250 ml kefīra
  • 150 g miltu

Gatavošana:

  • Olas sakuļ ar cukuru, pievieno kefīru.
  • Nomizo rabarberus, sīki sasmalcina un pievieno olu-kefīra masai.
  • Beigās pievieno miltus.
  • Visu kārtīgi izmaisa un mīklai ļauj atpūsties ~ pusstundu.
  • Sakarsētā eļļā cep nelielas pankūciņas.

Recepte: Agita Gabrāne, speciāli mammamuntetiem.lv

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas