Ģimenes dienai veltītie pasākumi Rīgā

No 13. līdz 18. maijam rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti apmeklēt Ģimenes dienai veltītos pasākumus – muzikālu izrādi, teatralizētas ekskursijas, radošās darbnīcas un koncertus.
15.maijā tiek svinēta Starptautiskā ģimenes diena. Foto iesūtīja portāla lasītāja Ivanda Millere.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

15.maijā tiek svinēta Starptautiskā ģimenes diena. Foto iesūtīja portāla lasītāja Ivanda Millere.

 

No 13. līdz 17. maijam ģimenēm Jūgendstila muzejā notiks teatralizētas ekskursijas kopā ar pasaku tēlu - runci Albertiņu. Ieeja pasākuma ir bez maksas. 

 

15.maijā VEF Kultūras pilī ar muzikālu izrādi „Runcis Francis” klausītājus priecēs bērnu vokālais ansamblis „Momo”, deju grupa „Ritms”, kā arī uzstāsies Agita Kaužena, Raimonds Bičus un Elīza Apine. Ieejas maksa koncertā 3 eiro. 

 

Reklāma
Reklāma

Savukārt 17. maijā Rīgā notiks divi pasākumi. Radošās darbnīcas gan bērniem, gan vecākiem, ģimeņu talantu šovs, ekskursija un atrakcijas notiks Latvijas Nedzirdīgo savienības kultūras centrā, bet kinoteātrī „Splendid Palace” būs koncerts. Tajā uzstāsies dziedātāja Liene Greifāne, Mazais Operas un Teātra orķestris „M.O.T.O”, Rīgas Doma kora skolas meiteņu koris. Koncerta īpašie viesi būs vijolnieks Daniils Bulajevs un vokāliste Katrīna Paula Dīringa. Ieeja pasākumā ar bezmaksas ielūgumiem, kurus var saņemt „Biļešu paradīzes” kasēs.

 

Ģimenes dienai veltīts pasākums notiks arī Kultūras centrā „Imanta”, kur 18. maijā koncertā „Pavasaris gaida vasaru” uzstāsies bērnu deju kolektīvs „Mazais Andžiņš” un bērnu vokālais ansamblis „Brīnumiņš”, koncertu vadīs aktrise Laila Kirmuška. Ieejas maksa koncertā 2 eiro.