Eksperiments: vienkārša sieviete vienu dienu valkā Kardašjanas iespaidīgo pēcpusi. Lūk, kas notika!

Sabiedrības dāmas Kima Kardašjana, Kellija Brūka, dziedātājas Dženifera Lopesa, Bejonsī, Šakira... Šīs lēdijas jau pāris gadus tiek rindotas iekārojamāko sieviešu topos dēļ apetītlīgajām ķermeņa formām. Kāda visnotaļ parasta auguma īpašniece nolēma veikt eksperimentu: viņa uzpolsterēja savu dibenu un devās ielās, lai redzētu, vai patiesi cilvēki būs sajūsmā.

Žurnāliste vienu dienu pavadīja uz ļoti augstām kurpēm un ar uzpolsterētu dibenu. Vīrieši patiešām nekautrīgi pievērsuši uzmanību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Žurnāliste vienu dienu pavadīja uz ļoti augstām kurpēm un ar uzpolsterētu dibenu. Vīrieši patiešām nekautrīgi pievērsuši uzmanību.

"Man ar Kardašjanu ir tikai viena kopīga lieta - mūs abas sauc par Kimām," reportāžu iesāk britu žurnāliste Kima Vilisa, simpātiska brunete ar visnotaļ slaidu augumu, kuru, kā jau daudzas citas sievietes, allaž cenšas padarīt vēl tievāku ar dažādu diētu un treniņu palīdzību. Vilisai vienmēr šķitis, ka viņas dibens nav gana slaids. Tomēr vispārējā formīgo dibenu kulta iespaidā žurnāliste izdomāja pārliecināties: vai patiešām apaļīgāka sēžamvieta tagad kotējas augstāk nekā slaida, parasta? 

 

"Ir jābūt iemeslam, kāpēc miesās kuplākās sabiedrības dāmas šobrīd vīriešiem patīk labāk. Lielu krūšu triumfs piedzīvo norietu, šobrīd uzvaras gājienā dodas operācijas un dažādas citādas manipulācijas, kas sievietēm "sagādā" tā dēvēto brazīliešu vai - ja tā labāk patīk - Kardašjanas dibenu," stāsta britu žurnāliste. Viņa izmēģināja divus dibena palielināšanas veidus - polsterētās biksītes un arī grotesko piegājienu, proti, vistas fileju sabāšanu tajās. (Starp citu, pirms dažiem gadiem Lielbritānijā bija populāri meitenēm, kuras nevar atļauties krūšu palielināšanas operācijas, krūšturos sabāzt vistas filejas.) 

 

 

"Sapakojusi savu jauno sēžamvietu, devos ielās. Pirmie atzinīgie skatieni ilgi nebija jāgaida! Iekāpu autobusā, pirku biļeti pie šofera. Kamēr meklēju rokassomā naudu, manīju, ka šoferis nevar ne acu atraut no maniem gurniem! Pēc tam viņš manu dibenu pētīja arī atpakaļskata spogulī. Viņš nezināja, kur likt acis," smejoties atceras Vilisa. 

 

Jaunā sieviete ieņēmusi vietu autobusā. Sajūtas pārsteidza viņu pašu, proti, pēcpuses apjoms aizņēma daudz vairāk krēsla platības, nekā viņai bija pierasts iepriekš. Citi pasažieri neuzkrītoši vērojuši Vilisas dibenu. "Patiesībā sajutos bikli... Nejutos pārliecināta par sevi, domāju, ka cilvēki lūr tāpēc, ka kaut kas varbūt nav kārtībā. Taču tad sapratu - hei, Kardašjana taču NEKAD neizskatās nedroša par sevi," stāsta žurnāliste, kura, šķiet, saprata panākumu atslēgu: viss ir atkarīgs no tā, cik lielu pašpārliecinātību sieviete izstaro. Nedrošību par sevi "nolasa" visi. 

 

Reklāma
Reklāma

Bruņojusies ar šādu jaunatklāsmi, žurnāliste izkāpa no autobusa jau krietni pārliecinātāka par sava lielā dibena varenību. Vilisa devās uz lielveikalu, lai iegādātos džinsus savām jaunajām formām. Apģērbu veikalā sekoja viena vilšanās pēc otras, proti, ja bikses derēja apjomīgajiem gurniem, tad tās burtiski karājās viduklī; ja derēja uz vēdera, tad dupsim komforta gan nebija. Šajā brīdī Vilisa aptvēra, kāpēc Kardašana tik reti manīta biksēs! Fakstiski viņa redzama vai nu bikini, vai kleitās un svārkos! 

 

 

Zīmuļsvārki ir biežākais Kimas valkātais apģērbs. Žurnāliste izvēlējās tādus un vēl arī apspīlētas kleitas, sak, "lai dibens tajās runā pats par sevi". 

  

"... un tieši tā arī bija! Mana sēžamvieta runāja... Kad iegāju bankā, kāds vīrietis sacīja "kāds jums jauks... smaids", bet viņš vispār neskatījās uz manu seju,"  atceras eksperimenta autore. "Kad gāju garām telefonu veikalam, cits jauns vīrietis bez kautrēšanās flirtēja, vaicājot: "Vai es varu iet aiz jums, mis?" 

 

Tamlīdzīgi uzmanības apliecinājumi Vilisu pavadījuši visu atlikušo dienu. "Vakarā novilku augstās papēžu kurpes, noņēmu uzpolsterēto dupsi, kļuvu atkal es pati. Un ziniet ko? Vērtīgākā mācība no tās dienas ir šāda: stāsts patiesībā nav par jūsu dibena formu. Stāsts ir par pārliecību par sevi, neatkarīgi no tā, cik liels vai neizteiksmīgs ir dibens. Pārliecība par savu seksapīlu - tas ir tas, no kā vīriešiem griežas galva," secina Vilisa. 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Foto: ekrānuzņēmumi no reveal.co.uk