Ekstransensa viedoklis: Kā gadījuma sakari un krāpšana var ietekmēt nākotni

Katrs sastaptais cilvēks, ar kuru bijusi jebkāda komunikācija atstāj pēdas tava ķermeņa enerģijas laukā. Seksuāla rakstura sakari ar gadījuma partneri var ietekmēt visu tavu nākotni, tā brīdina ekstrasensi.

Tomēr laulība nav tikai fizisks kontakts. mīlestībā patiesi savienojas sirds ar sirdi. Rodas vairākas enerģētiskās virves, kas strāvo no sird

FOTO: Shutterstock.com

Tomēr laulība nav tikai fizisks kontakts. mīlestībā patiesi savienojas sirds ar sirdi. Rodas vairākas enerģētiskās "virves", kas strāvo no sird

 

Visi ar visām, visas - ar visiem?

Pārsteidzoši! Pāris jau gadu kā izšķīries, bet gaišreģe mierīgi konstatē: "Starp jums vēl pastāv spēcīga enerģētiskā saite." To, kas reiz bijis, var vienā rāvienā šķirt uz papīra, bet nav iespējams tik viegli izšķirt "tajā pasaulē".

Ezoteriķiem nav noslēpums, ka starp vīru un sievu seksuālā kontakta laikā notiek smako enerģiju apmaiņa. Jo regulārāki seksuālie kontakti, jo spēcīgāka veidojas saikne, kuras sākumu ekstrasensi saredz vēdera lejasdaļā - no Svadhistānas čakras.

Tomēr laulība nav tikai fizisks kontakts. mīlestībā patiesi savienojas sirds ar sirdi. Rodas vairākas enerģētiskās "virves", kas strāvo no sirds, rīkles un citiem centriem. Ja attiecības nav tikai fiziskā līmenī, ko jogi pielīdzina ģimenes prostitūcijai, laulātie sajūt partneri no attāluma, lasa viens otra domas, uzmin vēlēšanās, nojauš nelaimi.

Tā, piemēram, ja vīrietis bijis kontaktā ar prostitūtu, viņš, kaut arī mīkstinātā formā un transformētā veidā, pārņem viņas problēmas un karmu.

Turpretim, ja cilvēks izvēlas gadījuma seksa partneri, viņš saistās ar ko pagadās. Un šis sakars, lai arī pavājinās, paliek nesaraujams uz visu atlikušo dzīvi. Un seksa laikā iegūtā apmaiņas enerģija kļūst par mantojumu, kas ietekmē cilvēka turpmāko likteni. Tā, piemēram, ja vīrietis bijis kontaktā ar prostitūtu, viņš, kaut arī mīkstinātā formā un transformētā veidā, pārņem viņas problēmas un karmu. Tā nav no vieglākajām. Dzīves ritumā pēkšņi rodas negaidīti sarežģījumi, traucējumi veselībā. Nelaimes nāk kā zibens no skaidrām debesīm, un kurš vīrietis gan iedomāsies, ka tām ir vistiešākais sakars ar bordeļa apmeklējumu! Nelaime, kura nenāk brēkdama, patiesi nebrēc par savu izcelšanos.

Ko zaudē, krāpjot partneri? 

Reklāma
Reklāma

Ja vīrs krāpj sievu, no viņa dzimumčakras uz dažādām partnerēm stiepjas ne vairs viena, bet divas vai arī vairākas "saitītes". Tās it kā rausta vīrieti dažādos virzienos, sūknē enerģiju no viņa auras. Labi, ja "slepenais varonis" vēl jauns un spēkpilns. Ar laiku enerģijas noplūde var izpausties biežās galvas un sirds sāpēs. Piedevām - problēmas ar potenci.

Emociju viesuļi visvairāk grauj pašu to radītāju, un laimes nekļūs vairāk.

Sievietes parasti nav savstarpēji pazīstamas, bet tagad arī starp viņām ir saikne. Tās saista viens - "centrālais " - vīrietis. Arī viņas ietekmē cita citu, maz ticams, ka tā būs tik tīkama ietekme. Daža cīņā pret sāncensi ņem talkā maģiskos rituālus. Viņu likteņi ne vien savstarpēji savijas, bet dažā ziņā kļūst līdzīgi. Ja sievietei ir otrā laulība un viņa regulāri un nikni lamā iepriekšējo vīru, tas negatīvi ietekmē arī pašreizējo partneri. Pareizāk - izdarīt secinājumus par bijušo un - aizmirst. Emociju viesuļi visvairāk grauj pašu to radītāju, un laimes nekļūs vairāk.

Ekstrasensi apgalvo, ka pieviltajiem vīriem patiesi aug "ragi" - melni sinusoīdi vīrieša aurā pakauša rajonā. Tie nenāk par labu biolaukam. Pieviltajai sievai, pēc ekstrasensu vērojuma, aurā parādās savdabīgas "astes". 

Abiem šīs drāmas dalībniekiem aurā parādās ļaundabīgi lāsumi, kuri veicina organisma disharmoniju, to vājinot. Vislielākie lāsumi rodas kreisajā pusē, sirds apvidū. 

 

Avots: Jānis Arvīds Plaudis, Elizabete Ozola "Dziedniecības gadagrāmata 2014" (izd.Jumava).