Kā es iemācījos gatavot krāšņas rotas

Latvijā aizvien populārākas kļūst greznās rotas no polimērmāla. Tagad ikvienam ir iespēja iemācīties šādas rotaslietas pagatavot pašam mājas apstākļos. Pateicoties Gudro Sievu skolai un rotu māksliniecei Maijai Sējānei-Īlei, tas ir arī mans vaļasprieks.

Iemācies pati sev pagatavot ekskluzīvas rotas!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iemācies pati sev pagatavot ekskluzīvas rotas!

Man vienmēr ir patikuši rokdarbi un dažādas skaistuma lietiņas, ko varu pati sev pagatavot. Kā Gudro Sievu skolas vadītāja es arī cenšos izmēģināt visas nodarbības, ko piedāvājam savām dāmām. Vienas nodarbības iespaidā esmu ieguvusi ļoti skaistu un interesantu hobiju, ko iesaku arī visām draudzenēm - rotu gatavošanu. Īpašas krelles, auskari, gredzeni, pat pogas!

 

Pirmo reizi ieraugot rotu mākslinieces Maijas Sējānes-Īles (www.ilesrotas.com) gatavotās rotas, es nesapratu, kā kaut ko tādu iespējams uztaisīt ar savām rokām. Sākumā man likās, ka rotas ir apgleznotas. Bet kā var dabūt divus pilnīgi vienādus auskarus? Tajā brīdī es sapratu, ka pilnīgi noteikti vēlos apmeklēt rotu gatavošanas nodarbību un to uzzināt.

 

Pirmā nodarbība, ko apmeklēju, bija rotu gatavošana Millefiori tehnikā. Es biju sajūsmā par polimērmālu un tā piedāvātajām iespējām. Nodarbības laikā visu rūpīgi pierakstīju, kas ļoti noderēja, kad pirmo reizi gatavoju rotiņas mājās. Pēc tam apmeklēju arī pārējās nodarbības, lai iemācītos sarežģītākas rotaslietu gatavošanas tehnikas un knifiņus.

 

Rotu gatavošana ir burvīgs veids, kā atslēgties no problēmām, izmantot savu iztēli un piedzīvot skaistu mākslas darbu tapšanu. Esmu ļoti lepna par visām savām pagatavotajām rotām, ar ko greznojos gan ikdienā uz darbu, gan uz svinīgiem pasākumiem. Tagad vairs nav jāuztraucās arī par dāvanām draudzenēm :)

 

 

Nāc uz nodarbībām Gudro Sievu skolā un iegūsti skaistu hobiju - rotu gatavošanu!

Tuvākās nodarbības:   PIETEIKTIES

16.aprīlis plkst. 18:00

 

Ilgums: 3 stundas

Cena: 22 EUR / 15,46 Ls

Reklāma
Reklāma

Nāc kopā ar draudzeni un katra maksājat TIKAI 19 EUR /13,35 Ls (parasti 22 EUR / 15,46)!

 

 

 

Nodarbības notiek mājīgajās Gudro Sievu skolas telpās

Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalmā)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Cienāsim ar Dallmayr kafiju un Maiznīcas FLORA cepumiem

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Par grīdu tīrību rūpējas iRobot.

Ko vēl Tu varētu paveikt, kamēr māju tīra iRobots? Piemēram, mācīties Gudro Sievu skolā!