Pirms 27 gadiem pamesta sieviete savu māti atrod caur "Facebook"

Viņa bija vien dažas stundas veca – tūdaļ pēc dzemdībām māte-dzeguze pameta savu meitu ātrās apkalpošanas restorāna „Burger King” tualetē. Tas notika tālajā 1986.gada septembrī Pensilvānijā, ASV. 27 gadus vēlāk pamestais bērns savu māti izdomāja atrast.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izmantojot paziņojumu „feisbukā”, cilvēki ar šo attēlu dalījās un dalījās, līdz foto nonāca arī līdz mātes acīm.

 

Amerikāniete Ketrīna Deprila izmantoja sociālo tīklu „Facebook”, lai atrastu sievieti, kas ir viņas bioloģiskā māte. Ar miljoniem interneta lietotāju palīdzību šobrīd 27 gadus vecajai Ketrīnai tas arī izdevās! 

Pēc tam, kad māte jaundzimušo pameta ēstuves tualetēs, sākās Ketrīnas nebeidzamais ceļojums pa audžuģimenēm. Kad viņa pati kļuva par māti, atrast savu māmiņu sievietei šķita ļoti būtiski. Izmantojot paziņojumu „feisbukā”, cilvēki ar šo attēlu dalījās un dalījās, līdz foto nonāca arī līdz mātes acīm. 

Abas satikās, un māte paskaidroja iemeslus savai rīcībai toreiz, pirms 27 gadiem. Izrādās, viņa tolaik bija pusaudze un, apmaiņas programmā ceļojot uz ārzemēm, tikusi izvarota. Sieviete ceļojot nebija vecāku redzeslokā, tāpēc viņi par meitas lielo vēderu neko nezināja, un viņa arī neteica, jo baidījās. Ketrīnas māte meitai sacīja, ka zinājusi, ka abortu netaisīs un dos dzīvību bērnam, taču no tā atteiksies. 

Šī sieviete izvēlējusies meitenīti atstāt publiskā vietā ar nolūku, ka cilvēki viņu atradīs, un tā arī notika. Pati Ketrīna par savām sajūtām medijiem teica, ka „es beidzot saņēmu glāstu, pēc kura biju alkusi 27 gadus. Mēs apskāvāmies, es piedevu, un tas salauza ledu. Viss pārējais lai paliek pagātnē,” teic sieviete, kurai sociālais tīkls palīdzēja atrast māmiņu. 

 

Reklāma
Reklāma

Avots: www.kasjauns.lv