Klasika nemirst! Modes dāmu iecienītākais aksesuārs – melnas laiviņas. FOTO

Tikko noslēgušās modes nedēļas pasaules lielākajās modes mekās, kas iezīmējušas nākamās sezonas jaunākās tendences apavu modē. Un laiviņkurpes sevi pierādīja kā nemirstīgu modes klasiku!

Melnās laiviņkurpes izskatīsies labi gan pie lietišķa kostīma, gan īsas kleitiņas ballītē, gan arī kādā svinīgākā sarīkojumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Melnās laiviņkurpes izskatīsies labi gan pie lietišķa kostīma, gan īsas kleitiņas ballītē, gan arī kādā svinīgākā sarīkojumā.

 

Mēs jau zinām, ka katras sievietes skapī jābūt mazajai, melnajai kleitiņai, kas iederas jebkurā laikā un vietā – vajag tikai pieskaņot pareizos aksesuārus. To pašu varētu teikt par melnām laiviņām ar spicu purngalu, jo arī tās ir ļoti universālas. Tās izskatīsies labi gan pie lietišķa kostīma, gan īsas kleitiņas ballītē, gan arī kādā svinīgākā sarīkojumā. 

 

 Nesen modē atgriezās spicpurnu kurpes, un tas ir visaktuālākās arī šobrīd. Ar šādiem apaviem tev nekad nebūs problēmu piemeklēt apavus kādam tērpam, jo tie iederas visur un piestāv pie jebkura tērpa. 

 

Ja apsver jaunu apavu iegādi, tad šādas laiviņas ir tieši laikā. Nesen modē atgriezās spicpurnu kurpes, un tas ir visaktuālākās arī šobrīd. Ar šādiem apaviem tev nekad nebūs problēmu piemeklēt apavus kādam tērpam, jo tie iederas visur un piestāv pie jebkura tērpa. 

Laiviņkurpes

 

Šādas kurpes vari kombinēt ar ļoti dažādiem apģērbiem. Tie piestāvēs ne vien lietišķiem un svinīgiem tērpiem, bet arī džinsām un kādam smalkākam topam. Šis nu ir viens garderobes must-have, ar kuru nav iespējams nošaut greizi! 

Reklāma
Reklāma

Laiviņkurpes

Melnas augstpapēžu kurpes piešķirs eleganci jebkuram tērpam un būs kā punktiņš uz i. 

 

Avots: www.kasjauns.lv

Foto: Džoana Radtke, Flickr.com