Kāpēc rodas grumbiņas un kā ar tām cīnīties

Grumbiņas ir pirmā novecošanās pazīme. Svarīgi tās sākt kopt laicīgi, jo tikai sīkās, jaunās krunciņas padodas labākai ārstēšanai.
Pirmās mīmikas krunciņas var veidoties jau 15-20 gadu vecumā, kad parādās pirmās novecošanās pazīmes, tomēr visbiežāk tās parādās 25- 30 gadu vecumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pirmās mīmikas krunciņas var veidoties jau 15-20 gadu vecumā, kad parādās pirmās novecošanās pazīmes, tomēr visbiežāk tās parādās 25- 30 gadu vecumā.

 

Kas ir grumbiņas?

Sejas krunciņas jeb grumbiņas rodas muskuļu kontrakcijas rezultātā. Pastāvīgi smaidot, saraujot pieri, piemiedzot acis saulē, vairākkārtīgi tiek nodarbināti vieni un tie paši sejas muskuļi, tādejādi veidojot mīmikas grumbiņas.

Vīriešiem visbiežāk veidojas grumbas starp uzacīm, savukārt sievietēm - pierē.

 

Kad parādās pirmās grumbiņas?

“Pirmās mīmikas krunciņas var veidoties jau 15-20 gadu vecumā, kad parādās pirmās novecošanās pazīmes, tomēr visbiežāk tās parādās 25- 30 gadu vecumā.”- stāsta Gita. Pirmo grumbiņu parādīšanās atkarīga no ģenētiskā faktora un vides ietekmes. Āda ar gadiem atūdeņojas, tai zūd elastība un tā kļūst matēta, līdz ar to veidojas grumbas. Pirmās, sīkās grumbiņas var arī izzust.

 

Faktori, kas ietekmē grumbu rašanos

Ir vairāki faktori, kas ietekmē grumbiņu veidošanos. Pirmkārt, tie ir novecošanās faktori, otrkārt, ģenētiskā novecošanās.

 

Novecošanās faktorus veicina:

* vides ietekme  - saule nodara bojājumus balsta šķiedrām un novājina imūnsistēmu.

* brīvie radikāļi - tabaka, alkohols un pilsētas gaiss slikti ietekmē ādas stāvokli.

* pārtika - Pārtika bez vitamīniem, taukskābēm un pārmērīgs glikozes daudzums veicina grumbu rašanos.

* stress - Ģenētiskās novecošanās pazīmes : 

* dermas izmaiņas - zūd elastīns, kolagēns, samazinās šūnu apgāde ar skābekli.

* samazinās ādas (dermas un epidermas) biezums (10 gadu laikā par 6%).

* zūd plastiskums, stingrums un mitrums.

 

Sievietes ģenētisku iemeslu dēļ noveco ātrāk (gadu ziņā), savukārt vīrieši vēlāk, bet straujāk!

Sausas ādas īpašniecēm ar gadiem vēl vairāk samazinās tauku un sviedru dziedzeru sekrēts, vielmaiņa, asins un limfātiskā cirkulācija norit lēnāk, neizvadās toksīni, līdz ar to krunkas var parādīties ātrāk nekā taukainas ādas īpašniecēm. Taukaina āda var normalizēties, līdz ar to grumbas parādās vēlāk.

 

Reklāma
Reklāma

Viterol.A ir jaunākais līdzeklis lai novērst vecuma pazīmes, kas strauji apkaroja Ameriku. Tāds zinātniskais atklājums ir 15 gadu ilgas pētniecības rezultāts. DS Laboratories Nanosomu tehnoloģija ļauj nogādāt aktīvas vielas dziļāk ādas slāņos, līdz ar to rezultāts ir līdzīgs injekciju terapijai. Industrijā, kas ir pilna ar tukšiem solījumiem, Viterol.A ir unikāls produkts, kas ievērojami padara ādu gludāku un stimulē kolagēna produkciju, kas padara ādu jaunāku un veselīgāku. Atšķirībā no citiem krēmiem, kas dod viltus cerības, Viterol ir atbalstīts ar ilgiem gadiem, kas pavadīti pētījumos, testos un klīniskos pārbaudījumos. 

 

Klīniskie pētījumi, kuros piedalījās sievietes vecumā no 24 līdz 54 gadiem paradīja, ka pēc 4 nedēļu Viterol.A lietošanas:

52% paaugstinās ādas mitrums, citiem krēmiem – 27%

61.1% ādas ūdens retence, citiem krēmiem – 46%

22% ādas stipruma pieaugums, citiem krēmiem – 3%

 

Dr. Majkls Bomsteins – Medicīnisko pētījumu konsultants Ņujorkā uzskata, ka Viterol.A ir izcils krēms, kas ir pieejams lai izvairīties no tādiem ādas novecošanas pazīmēm kā grumbas, vecuma plankumi. Dr. Bomsteins akcentē, ka „pirms un pēc” rezultāti ir vienkārši neticami, ievērojami samazinās grumbu daudzums, āda paliek veselīgāka un seja izskatās jaunāk nekā pirms Viterol.A lietošanas.

 

Viterol.A rāda izcilu efektivitāti ādas novecošanas pazīmju apkarošanā un ir rekomendēts ilglaicīgai lietošanai.

 

Bills Lauders, kosmētiskais ķirurgs ar 26 gadu pieredzi ir skaistumkopšanas līdzekļu evolūcijas aculiecinieks. „Viterol.A ir kaut kas absolūti jauns, kamēr Botox vēl joprojām ir izvēles preparāts dziļo grumbu likvidēšanai, Viterol.A ir visefektīvākais līdzeklis virspusēju grumbu apkarošanai, kādu es biju sastapis,” stāsta Dr. Lauders.

 

Galvenā Viterol.A priekšrocība ir tas, ka krēms ir piemērots ilgstošai lietošanai un dod efektu, kas nepazudīs!

*Rekomendēts vīriešiem un sievietēm pēc 30 gadu vecumā

*Terapijas sakumā ir iespējama ādas kairināšana

*Paaugstina ādas jūtību pret saules stariem, rekomendēts lietot pretiedeguma krēmu

Pretgrumbu krēms Viterol

DS Laboratories VITEROL.A™ - EYES ANTI AGING CREAM PRETGRUMBU KRĒMS ACĪM 15ml - 29.87 €

www.amarina.lv

Pretgrumbu krēms Viterol

DS Laboratories VITEROL.A™ - FACE ANTI AGING CREAM - PRETGRUMBU KRĒMS SEJAI 30ml - 29.87 €

www.amarina.lv