Vīramāte visu mūžu pīpē. Uztraucos par savu bēbīti

"Sveiki visiem! Man ir lielas bēdas un uztraukums! Dzīvoju kopā divistabu dzīvoklītī ar draugu un viņa māti. Drīz mums pievienosies mazs bērniņš, bet lieta tāda, ka viņi abi ir smēķētāji," savu problēmu ģimenes portālam mammamuntetiem.lv uztic kāda topošā mamma.

Veselības dēļ viņa ārā nevar iziet uzpīpēt... ir diezgan gados jau! Tāpēc es lūdzu jūsu padomu, kā šo problēmu atrisināt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Veselības dēļ viņa ārā nevar iziet uzpīpēt... ir diezgan gados jau! Tāpēc es lūdzu jūsu padomu, kā šo problēmu atrisināt.

Es dzīvoju vienā istabiņā ar savu puisi, bet viņa māte - savā istabiņā (viesistabā). Drīz mums pievienosies mazulītis, taču uztraucos par to, ka mans draugs un viņa mamma abi ir smēķētāji. Pirms tam arī es pīpēju, bet atmetu, ka uzzināju, ka būs bēbītis. Tajā mirklī tika arī pieņemts, ka mūsu istabā nesmēķē! Taču vīramāte dzīvo viesistabā, kas skaitās viņas istaba, un turpat arī smēķē. Lai nu kā, bet es nezinu, ko tālāk iesākt. Mans puisis jau it kā zina, ko cigaretes var nodarīt bērniņam, tāpēc viņš pats ir uz atmešanas ceļa, bet, ja smēķē, tad tikai tualetē pie atvērta loga, kur viss ātri izvēdinās, un mazulis tik un tā tur neuzturēsies vismaz līdz pusgada vecumam.

Pārvākties citur nav nemaz variants... to mēs nevaram atļauties.

Reklāma
Reklāma

Bet viņa māte, tā teikt, smēķē visu dzīvi, tāpēc ir zināms, ka ieradumu smēķēt savā istabā vai vispār atmest smēķēšanu nemainīs. Tad nu es nezinu, ko iesākt... Veselības dēļ viņa ārā nevar iziet uzpīpēt.. ir diezgan gados jau! Tāpēc es lūdzu jūsu padomu. Pārvākties citur nav nemaz variants... to mēs nevaram atļauties. Atstāt viņu vienu citur dzīvot - par to pat nav runas, tas vienkārši nenotiks! Tad nu es lūdzu jums padomu, ko es varu iesākt. Varbūt ir kādas ierīces, kas nomāc cigarešu dūmus, kādas speciālas sveces, atsvaidzinātāji? Jebkas...