Pievilta vīra atriebība: piedauzīgu sievas bildi izlīmē pa visu pilsētu! FOTO

 
„Sargiet savus vīrus!” – ar šādu brīdinājumu pie iedzīvotāju tūkstošiem vērsās 46 gadus vecs kungs, kuru, kā viņam šķita, sieva piekrāpusi ar citu vīrieti. Plakātus ar mīļotās attēlu viņš izlīmēja viscaur pilsētai, ieskaitot kādas skoliņas ziņojumu dēli.
Pāris apprecējās pagājušā gada martā. Kad sieva paziņoja, ka grib šķirties, viņš izdomāja pāridarītājai atriebties.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pāris apprecējās pagājušā gada martā. Kad sieva paziņoja, ka grib šķirties, viņš izdomāja pāridarītājai atriebties.

 

Jans Kutberts no Edinburgas Skotijā  pirms gada – 2013.gada 16.martā – laimīgi apņēma sieviņu, par sevi desmit gadus jaunāko Alisonu. Nepagājis ne pusgads laulībā kā Jana ausīs nāca vēsts, ka Alisona esot viņam neuzticīga. Jans aizvainojumā, pazemojumā un dusmās veltīja diezgan daudz laika, lai izveidotu plakātus un skrejlapas, kur redzama viņa mīļotā sieviņa melnā erotiskā tērpā un pavedinošā pozā. Pievienojis dažus vārdus, viņš šīs lapas sakopēja lielā daudzumā un  „palaida” vairākos Edinburgas rajonos. Tas notika jau pērnajā septembrī, un šobrīd risinās tiesas prāva pret Janu. 


Sieviete stāsta, ka vīrs viņu apvainojis nepatiesi, jo viņa neesot Janu krāpusi. Tiesa, Alisona vēlējusies šķirties, jo neilgi pēc kāzām sapratusi, ka Jans esot „mēsla gabals”.

 

Par to, ka sievietes attēls ar tekstu „Ieslēdziet savus vīrus” izplatīts pilsētā, Alisonai, kura strādā par medmāsu, paziņoja viņas draudzene, kura savukārt strādā kādā skolā Edinburgā un pie skolas ziņojuma dēļa ieraudzīja šokējošo vēstījumu. Viņa arīdzan taisnā ceļā devās uz policiju. 

 

Sieviete stāsta, ka vīrs viņu apvainojis nepatiesi, jo viņa neesot Janu krāpusi. Tiesa, Alisona vēlējusies šķirties, jo neilgi pēc kāzām sapratusi, ka Jans esot „mēsla gabals”. Prāvā izskanēja arī pārīša kaimiņu liecības, kuri stāstīja, ka abu šķiršanās bijusi paredzama, jo Alisona un IT speciālists Jans nemitīgi konfliktējuši. Šobrīd viņu neilgā laulība tiek šķirta, bet sods vīrietim tiks noteikts vēlāk. 

Reklāma
Reklāma

 

Avots: www.kasjauns.lv