Maijā uz Eirovīziju dosies "Aarzemnieki". Lai nu veicas! VIDEO

Nebija spēka finālu pašai noklausīties līdz galam, tāpēc rezultātus uzzināju šorīt no citiem medijiem. Un nav ne pārsteigums, ne arī vilšanās, jo neviena no dziesmām prātā nebija aizķērusies. Vienīgi dažas likās sliktākas par citām. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Grūti bija skatīties arī tāpēc, ka pārraides kvalitāte, ko mēģināju skatīties ltv.lv mājāslapā, bija ļoti slikta. 

Un gluži nevilšus prātā zogas jautājums - cik mums izmaksā visa šī Eirovīzijas padarīšana? Gribas piekrist kādai twiterī izteiktai domai - labāk šo naudu noziedot bērnu slimnīcai, tādējādi izglābjot daudzus bērnus un arī pašus mūziķus.

Es neesmu pret eirovīziska rakstura pasākumiem, bet tomēr ir jādomā par kvalitatīvu uzpildījumu... 

 

Lai nu kā, uzvarētājs ir atrasts - grupa „Aarzemnieki”.

Kā zināms, dziesma un izpildītājs, kurš maijā startēs Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfinālā Kopenhāgenā, balsojot skatītājiem un žūrijai, tika izvēlēts no 12 kandidātiem. Ralfs Eilands&Valters Pūce izpildīja dziesmu „Revelation”, Markus Riva - kompozīciju „Lights on”, Katrīna Bindere - „Moment and tomorrow”, Dons - „Pēdējā vēstule”, Samanta Tīna - „Stay”, Niko - „Here I am again”, „MyRadiantU” - dziesmu „Going All the Way”, Olga Rajecka - „Saule riet”, Aminata Savadogo - „I Can Breathe”, grupa „Aarzemnieki” - „Cake To Bake”, grupa “Eirošmits” - „If I Could (Get Away)”, bet Katrine Lukins - kompozīciju „You Are The Reason”. 

Reklāma
Reklāma

No šiem 12 priekšnesumiem superfinālam tika izvirzīti – Dons, Samanta Tīna un grupa „Aarzemnieki”. Atkal balsoja skatītāji, un tika nolemts, ka uz Dāniju sūtāmi „Aarzemnieki”. 

 

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore

Foto: ekrānšāviņš no video