Aptauja: 45% Latvijas pieaugušo Olimpiskās spēles neskatās...


“Nedrīkst skaļi teikt, bet... īpaši neskatos” - ģimenes portāla mammamuntetiem.lv sociālajos tīklos nupat veiktajā aptaujā “Vai tu skaties Olimpiskās spēles?” šī bija visvairāk atzīmētā atbilde (45%!). Jāsaka godīgi - mans pārsteigums bija liels.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vērojot, kā ik vakaru mans 8 gadus vecais dēls skatās olimpiādi, ieklausoties katras disciplīnas noteikumus un komentējot TV ekrānos redzamo, man bija radies maldīgs iespaids, ka tie, kas Olimpiskajām spēlēm līdzi neseko, ir nopietnā mazākumā.

 

Bet, re, latviešiem jau ir pirmā Olimpiskā medaļa  - kamaniņu divnieks brāļi Andris un Juris Šici trešdien Soču olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu! Es no sirds gavilēju līdzi, cerot, ka tas mazinās to latviešu skaitu, kas šobrīd noritošās Olimpiskās spēles “īpaši neskatās”. Vietā piebilst, ka Šici Vankūveras olimpiskajās spēlēs tika pie sudraba.

 

Sacensību grafiku un citas aktualitātes vari skatīt sochi2014.olimpiade.lv.

 

Turam īkšķus par savējiem!

Reklāma
Reklāma

 

Par aptauju – tajā kopumā piedalījās 1263 respondentu; arī tu vari izteikt savu viedokli – skati mammamuntetiem.lv kreiso kolonnu vai draugiem.lv/mammamuntetiem.lv.

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja

Foto: sochi2014.olimpiade.lv.