Mazajiem ķipariem grāmatas ar uzlīmēm no Zvaigznes ABC

Bērniem patīk skatīties krāsainas bilžu grāmatas. Bet divtik jauki ir tad, ja procesam var pieiet radoši - līmējot uzlīmes un krāsojot. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lauku stāstiņi. Līmē uzlīmes un izkrāso!

Paula un Sandis dzīvo laukos. Bērni viņus jau ir iepazinuši “Lauku stāstiņu” sērijas grāmatā “Traktors” par piedzīvojumiem trīs trasēs. Katru dienu Paula un Sandis var vērot rosību lauku sētā un arī paši iesaistīties lielākos vai mazākos darbos. Gan jāpabaro vistas, gan jāsamīļo sivēns Kvīks, gan jāpalīdz Kārlim salabot traktoru, gan arī jāspēlējas un reizēm jādara blēņas.

Iepazīstot šo lauku sētu un iesaistoties interesantos notikumos, katrā šīs draiski ilustrētās grāmatas lappusē var līmēt uzlīmes un izkrāsot lauku sētas iemītnieku attēlus, kurus mākslinieks Stīvens Kārtraits atstājis neizkrāsotus.

 

 

Dinozauri

Krāsojamā grāmata, krītiņi, maska, uzlīmes.


 

 

Vārdi. Attīstoša grāmata ar uzlīmēm + plakāts (3-6 gadi)

Šī grāmata bērniem pavērs ceļu uz aizraujošu pasauli.

Pasauli, kurā ir skaisti attēli, burti un vārdi.

Jautrajos uzdevumos bērns mācīsies lasīt.

Reklāma
Reklāma

Košās uzlīmes pārvērtīs mācīšanos par interesantu spēli.

Lielais, krāsainais plakāts palīdzēs apgūt jaunus vārdus.

 

 

 

Apģērb mazos lācēnus!

Rotaļu lācēni dosies piknikā. Taču viņiem ir nepieciešama palīdzība, lai izvēlētos sev piemērotu apģērbu šim jautrajam pasākumam. Krāsainās uzlīmes ar apģērbiem un mazo lācēnu ģērbšana bērnam sagādās lielu prieku.

 

 

 

Lielie racēji. Darbojies ar prieku!

Grāmata pārsteigs ar 46 uzlīmēm, kuras var līmēt atkārtoti uz atlokāmā plakāta, spēlēm un interesantiem uzdevumiem. Katrs bērns, kuru interesē darbi būvlaukumā un lielas mašīnas, varēs iepazīt aizraujošo JCB tehnikas pasauli. Grāmatā lielus darbus veic ekskavators Elviss, pašizgāzējs Dags, buldozers Dens un citas mašīnas.

 

Stiprās mašīnas. Darbojies ar prieku!

Grāmata pārsteigs ar 46 uzlīmēm, kuras var līmēt atkārtoti uz atlokāmā plakāta, spēlēm un interesantiem uzdevumiem. Katrs bērns, kuru interesē darbi būvlaukumā un lielas mašīnas, varēs iepazīt aizraujošo JCB tehnikas pasauli. Grāmatā lielus darbus veic kravas auto Tomijs, betona maisītājs Mārtijs, traktors Fredijs un citas mašīnas.

 

Ieskaties: www.zvaigzne.lv