Vīriešu Valentīndiena: kārtīgas vakariņas un orālais sekss

Nekad ar savu puisi neesam bijuši ļoti romantiskais pāris, bet vairāk praktiskais, tāpēc Valentīndienas svinēšana nekad tāds īsti aktuāls jautājums nav bijis. Bet pēdējos gados šis tas ir mainījies...
Pirmais gads bija mazliet mulsinošs un nepierasts... Bet šogad nevaru sagaidīt, ar ko vīrietis mani pārsteigs! Un ar lielu entuziasmu plānoju, kā viņu palutināt viņa ”īpašajā dienā”.

FOTO: Kaiva Dombrovska, photography.blogspot.com

Pirmais gads bija mazliet mulsinošs un nepierasts... Bet šogad nevaru sagaidīt, ar ko vīrietis mani pārsteigs! Un ar lielu entuziasmu plānoju, kā viņu palutināt viņa ”īpašajā dienā”.

Pirms aptuveni 3 gadiem draugs ar koķetu smaidu sejā parādīja man kādu mājaslapu, kura stāsta par interesantu akciju Amerikā ar saukli “Arī vīrieši vēlas kārtīgu Valentīdienu!”. Akcija uzsver, ka Valentīdiena ar visām sārtajām sirsniņām un rožu kalniem ir vairāk domātas meitenēm. Atzīstamies, tā nu tas ir. 

Bet ko grib vīrieši? Vīrieši arī grib savu Valentīdienu! Ja sievietes var iepriecināt ar skaistu rožu pušķi, šokolādi un romantiku, kas iepriecina vīriešus? Un atbilde ir gaužām vienkārša - kārtīgas pusdienas un orālais sekss no savas mīļotās sievietes.

Un, jo vairāk 14. februārī tikšu lutināta es, jo vairāk 14. martā tiks lutināts viņš...

Mans puisis atzina, ka viņam laikam šī “vīriešu Valentīndiena” (kas tiek rīkota 14. martā, tieši mēnesi pēc Valentīndienas) iet vairāk pie sirds un liekas interesantāka kā romantiskā rozā siržu diena. Abi saskatījāmies, un ideja bija dzimusi! Vienojāmies, ka es, kā jau meitene, 14. februārī tikšu aplidota un čubināta ar konfektēm, puķēm un visiem romantiskajiem niekiem, kas nu piedienās šai dienai, bet mēnesi pēc Valentīndienas būs mana vīrieša kārta - viņš tiks lutināts ar visu, ko viņš vēlas, neaizmirstot par akcijā paustajām pamatvērtībām – kārtīgi cepta gaļa un orālais sekss. Un, jo vairāk 14. februārī tikšu lutināta es, jo vairāk 14. martā tiks lutināts viņš...

 

Šogad ”mūsu tradīciju” realizēsim jau trešo gadu, jāatzīst, ka ir ļoti uzbudinoši skatīties, kā mans vīrietis cenšas būt romantisks un no visas sirds pūlas šo dienu padarīt kaut kādā veidā īpašu. Pirmais gads bija mazliet mulsinošs un nepierasts... Bet šogad nevaru sagaidīt, ar ko vīrietis mani pārsteigs! Un ar lielu entuziasmu plānoju, kā viņu palutināt viņa ”īpašajā dienā”. Jo gribas, lai katru reizi viņš sajūt, cik īpašs man ir! 

 

 

Iesūtījusi Sanda, Valentīndienas ideju konkursa dalībniece

Reklāma
Reklāma

Lai piedalītos konkursā:

- Līdz 17. februārim iesūti konkursam savu ideju, kā apsveikt un iepriecināt savu mīļo Valentīndienā. Tas var būt fotostāsts ar pamācību, kā sagatavot pārsteigumu, tā var būt paša rakstīta mīlestības vēstule vai dzejolis, tas var būt pat paša veidots video!

- Idejas sūti uz: redakcija@mammam.lv vai kā vēstuli mūsu soc.tīklu kontos: 

Draugiem.lv/mammamuntetiem.lv vai

Facebook.com/mammamuntetiem.

- Uzvarētājus noteiks mammamuntetiem.lv redakcija

un Rīga Plaza

 

Rīga PlazaPar balvu!

Balvās 3 uzvarētāji katrs saņems dāvanu karti 50 Eur vērtībā pirkumiem modes un izklaides centrā Rīga Plaza!