Apkopojam lieliskas idejas Valentīndienas pārsteigumiem!

Par godu Valentīndienai mammamuntetiem.lv sadarbībā ar modes un izklaides centru Rīga Plaza rīko iedvesmas pilnu Valentīndienas ideju konkursu, kurā aicinām sūtīt idejas mīļotā cilvēka pārsteigšanai. Šajā rakstā apkopojam lasītāju iesūtītās idejas!

Valentīndienā mīļotajam uzdāvināju paštaisītu dekoratīvo glezniņu ar dzejoli, kura rotā mūsu istabu un atgādina par mūsu mīlestību.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Valentīndienā mīļotajam uzdāvināju paštaisītu dekoratīvo glezniņu ar dzejoli, kura rotā mūsu istabu un atgādina par mūsu mīlestību.

Dāvana Valentīndienā

Divi krekli kā viena sirds

"Mana Valentīndienas dāvaniņa savam mīļotajam ir T-krekls, kas tiek izrotāts ar pusi no sirds! Un man pašai tāds otrs T-krekls, kas arī ir izrotāts ar pusi no sirds, un kad mēs nostājamies viens otram pretim, mēs radām vienu veselu, lielu sirdi! :) ļoti mīļa, un noderīga dāvana, jo T-kreklus varam vilkt, kopīgi ejot uz pasākumiem un draugu ballītēm! Un tādā veidā visi zina, ka mēs esam viens otram sirds pusīte!" stāsta konkursa dalībniece Everita Barkāne.

 

 

Tā es ar dēliņu apsveiksim mūsu mīļo tēti/vīru

Mēs ar dēliņu tieši pagājušajā gadā 14. februarī uzstaisījam šo bildīti. Tagad bildīti mēs uzdrukāsim uz spilventiņa, uz kura vēl uzrakstīšu mīļus vārdus, cik svarīgs viņš mums ir!

 

Iesūtījusi: Tatjana Pustenko

 

Paša sacerēts dzejolis!

Nav jābūt dzejniekam, lai uzrakstītu tādu dzejoli, kuru lasot, tavam mīļajam cilvēkam birst aizkustinājuma un prieka asaras...

Valentīndienas dzeja

Valentīndienas dzejolis manam vīram

Tev, mans vienīgais, esmu šai pasaulē    

Tev, savus sapņus palaidu amolā

Rasoto zāles smaržu, lai jūt,

Un tava sirds, no rīta mozdamās

Manas mīlas valgmi jūt.

 

Tev mans vienīgais- mūsu jaunība

Tev- mūsu skaistākie dzīves gadi

Tev, mūsu bērni, kā puķes, kas uzzieda

Tev- mūsu mīla mūža garumā,

Tu, mans vienīgais, Tev mana sirds.

 

Tavas acis, mani mulsina

Tavas lūpas mani iekāro

Tavas smaržas es sajūtu,

Tavs augums man spēku dod.

Dzejoli iesūtījusi Māra Lazdiņa.

Ilustrācijai izmantots Māras Lazdiņas mazmeitas Fēbes Līgas Pāsas zīmējums.

 

 

Valentīndienas dzīvnieciņi no sirsniņām

Šoreiz mēs ar meitu taisījām kartiņas svētkiem ar dzīvniekiem no sirsniņām. Sākumā izgriezām no veciem žurnāliem dažādu izmēru un krāsu sirsniņas.

Un tad sākām līmēt. 

Lūk, kas mums sanāca.

 

 

Iesūtījusi: Anastasija Hahaleva 

 

 

 

D;avana valentīndienāDāvanā spilvens ar īpašu apdruku!

Mēs ar dēliņu tieši pagājušā gada 14. februārī tētim par godu uztaisījām šo bildīti, kur redzams mūsu mazais dēliņš ar sirsniņu. Šogad šo foto uzdrukāsim uz spilventiņa, klāt pierakstot kādus mīļus vārdus un to, cik mums abiem viņš ir svarīgs - tā būs mana un dēliņa pārsteiguma dāvana tētim Valentīndienā.

Iesūtījusi Tatjana Pustenko.

 

 

Pašas gatavota dāvanu karte!

Šī dāvana būtu aktuāla ne tikai pašā Valentīndienā, bet vēl vairākus mēnešus uz priekšu. Manā gadījumā 6 mēnešus. Tātad mana ideja ir mīļotajam cilvēkam uztaisīt dāvanu karti, kuru būtu jāizlieto 6 mēnešu laikā un tā sniegtu vairākas romantiskas iespējas. Katrs jau labāk pazīst savu otro pusīti un var izdomāt, ko vien sirds vēlas, lai izlietotu līdz termiņa beigām. 

Mīlestības vēstule Valentīndienā

Idejas:

*100 bučas

* 50 kaislīgi skūpsti

*50 apskāvieni

* 10  pēc īpaša pasūtījuma pagatavotas vakariņas

*2 galvas masāžas

*3 muguras masāžas

*2 roku masāžas

*2 pēdu masāžas

*10 romantiskas pastaigas

 

Un, protams, var turpināt šīs dāvanu kartes iespējas ar visu ko interesantu, romantisku, smieklīgu, mīļu, jauku... Neķītru... :)

Varbūt dāvanu kartē ielikt iekšā ne tikai, ko dāvinātājs var izmantot, bet arī izvēle, ko saņēmējam būtu jāizmanto attiecībā uz dāvanas sniedzēju, piemēram, 1 muguras masāža dāvinātājam, 3 vakariņas utt.

Iesūtījusi: Ieva Bēliņa no Liepājas

 

 

Pārsteigums kāpņutelpā

Lai sagādātu pārsteigumu, galvenais ir izdoma nevis maciņa biezums. Šogad savu mīļo sieviņu pārsteidzu ar izrotātu kāpņutelpu un ziedu pušķi. Kāpņu telpu izrotāju ar uzrakstiem "ES TEVI MĪLU!" dažādām sirsnīgām bildītēm, ko pats izdrukāju. Pie kāpņu margām piesēju sarkanus sirdsveida balonus un kāpnes nobēru ar rožlapiņām. Pārsteigums izdevās, jo sieviņa domāja, ka esmu ļoti aizņemts darbā un mājās būšu vēlāk :) 

P.S. Iepriecināti bija arī kaimiņi, jo ne katru dienu var mājās doties pa kāpnēm izrotātām rožlapiņām un baloniem.:) 

Iesūtījis: Aleksandrs 

 

 

Vēl kāds dzejolis, par kuru autore Arta raksta: "Kā pārsteigums šoreiz plānots dzejolis, kurā ir gan mīļums, gan rotaļīgums un pikantums... ieslēpta gan atdzīšanās, gan fantāzijas rosinošas frāzes..."

Tu mana vājība,

Mana lielākā atkarība.

Tu mana kaislība

Un degošā uguntiņa..

 

Ja Tu būtu Homērs,

Būtu es Mārdža!

Ja Tu būtu Kens,

Tad es Tava Bārbija!

 

Kā traktoram vajg degvielu,

Lai uz priekšu ripotu;

Tā man vajag skūpstu pieskārienu,

Lai uhh un ahh... laimē elsotu!

 

Lai kur mūs dzīve aizvestu -

Uz kādu nomali vai "dancfloru"

Ar Tevi kopā dejotu un klejotu

Un ik dienu, ik nakti baudītu!

 

Nezinu vai bērni būs un cik,

Un kā to mūsu suni sauks,

Reklāma
Reklāma

Bet tas jau ir par daudz !!

Šo mirkli tik izdzīvot ļauts...

 

Manu Cukurdupšuk, esi te

Uzticies - es esmu Tev!

Saņem tagad bučas saldas,

Vēlāk būs vēl citas mīlas baudas..:*

 

Paštaisīta glezniņa ar dzejolīti

Pagājušajā Valentīndienā mīļotajam uzdāvināju paštaisītu dekoratīvo glezniņu ar dzejoli, kura nu jau gadu rotā mūsu istabu un atgādina par mūsu mīlestību. Mans vīrietis nav liels Valentīndienas svinētājs, bet par dāvaniņu ļoti priecājās, it sevišķi par to, ka tā ir paštaisīta.

 

 

Glezniņas sagatavošana:

1) glezniņas pamatā ir parasts balts audekls

2) audeklu krāso ar akrila krāsām vai manā gadījumā ar parasto melno nagu laku 2 kārtās

3) no sarkana filca auduma izgriež sirsniņu un izšuj ar pērlītēm pēc savas gaumes 

4) sirdi pielīmē ar superlīmi vai līmes pistoli

5) aizmugurē uzlīmē papīru, uz kura var izprintēt vai uzrakstīt novēlējumu, dzejoli, atzīšanos utt.

 

Šo lielisko ideju iesūtīja Daiga. 

 

 

Kūka, vanna un sirsniņas

Šogad sanāca vīriņu pārsteigt ar pašgatavotu Pavlovas kūku sirds formā. Lai neteiktu vairāk - viņš bija stāvā sajūsmā. Vēlāk vakara gaitā pasniedzu viņam burciņu, kur iekšā bija dažādas šokolādes sirsniņas un uz sarullētiem papīrīšiem sarakstītas dažādas īpašības, kas piemīt vīram,mīlestības apliecinājumi un interneta dzīlēs atrastas īsas dzejas rindiņas. Burciņā ieliku arī sarullētu sarkanu papīrīti ar piekodinājumu atvērt to tikai pasu pēdējo - tur bija aicinājums nākt uz vannas istabu :)

Tur viņu gaidīja putojoša vanna ar rožu ziedlapiņām un svecēm. Neizpalika dzirkstošais vīns un šokolāde. Tikai žēl, ka vannu vīrs baudīja viens, jo bērni galīgi neļāva ļauties romantikai, abi ne pa kam negāja gulēt, nu pilnīgi kā par spīti!

Protams, vēl varēju piestrādāt pie sīkumiem, lai viss tiešām būtu perfekti, bet tāpat vīrs bija sajūsmā, nespēja vien nopriecāties, jo nebija ko tādu gaidījis. Mēs ikdienā esam galīgi neromantiski, rutīna ņem virsroku, bet tāpat, ja ne katru dienu, cenšamies izdarīt viens otram ko patīkamu.

 

Iesūtījusi: Ilze Pekste

 

 

Kā apsveikt, ja mīļotais tālu...

Šogad Valentīndienā mēs ar draugu bijām tālu viens no otra, es Latvijā, viņš Francijā. Tāpēc sanāca tikai virtuāli apsveikumi viens otram. 

Iesūtījusi: Laura

 

 

 

Daudz vēstulīšu un vecu zīmīšu - katru dienu pa vienai

Es savam draugam uztaisīju vairākas vēstulītes. Diemžēl sanāca tā, ka viņam tieši šajā nedēļā bija jādodas uz ārzemēm, tas mani pamudināja, kaut ko pagatavot. Lai viņš nejustos vientuļš, katrā vēstulītē ierakstīju jauku tekstu, vecas zīmītes, ko viņš man rakstījis, ieliku kādu kopīgu fotogrāfiju utt. Pie vēstulītēm pievienoju instrukciju, ka vēstules ir numurētas, katru dienu jāver vaļā atbilstošā vēstulīte.

 

P.S. Nu jau ir piektā diena, kopš viņš ir devies prom, viņš ir pārsteigts, par vēstulīšu saturu, neizpratnē, kā es varēju paglabāt tik vecas un jaukas viņa rakstītas  zīmītes, pats par tām esot aizmirsis.:)

 

Idejas autore: Līga Lamberga.

 

 

 

Kartiņa ar bildi Valentīndienai. FOTO

Frizūru savai meitai uz Valentīndienu esmu jau izdomājusi. Taisīšu viņai sirsniņu no bizītēm. 

Tērps svētkiem arī jau ir sagatavots.

Šis tērps noderēs man arī kartiņas veidosanā. 

Tātad tērpu velkam mugurā. No baltām lapām izgriežam daudz sirsniņu. 

Visu saliekam uz fona kopā ar bērnu un fotogrāfējam.

Izgatavojam bildi.

Balto lapu pārlokam uz pusēm un uz tās uzlīmējam mūsu bildi.

Noformējam kartiņu un varam dāvināt. 

 

 

Iesūtījusi: Anastasija Hahaleva

 

Valentīndienā mēs ziedojam naudu citiem

Mums, kas svinam un priecājamies, ir viss. Mums ir mīļotais cilvēks, superforša draudzenīte vai vislabākie vecāki pasaulē ar ko būt kopā šajā dienā. Bet, iedomājies, ir taču kaut kur cilvēki, kas varbūt šajā dzīvē vēl nekad nav bijuši iemīlējušies... un nebūs..., jo viņu dzīvības dziest...

Kāpēc tik skaistā dienā tā rakstu, tamdēļ, ka, svētkos "cilvēku sirdis atverās" un mēs varam uzdāvināt kādam iespēju mīlēt. 

Mēs darījām tā, ka atteicāmies no maltītes restorānā, kā bijām ieraduši katru gadu Valentīndienā, bet paņēmām "take away", tādējādi ietaupot apmēram pusi no summas (tā kā togad dzīvojām ārzemēs summa bija diezgan pieklājīga). Un tad jau "maisam gals vaļā" atliek tikai izvēlēties, kuram vēlies aizsūtīt "veselības vēlējumu". Mūsu pašu svētki bija daudz gaišāki, daudz piepildītāki ar mīlestību un gaismu.

Man gribas cerēt, ka esam kādam uzdāvinājuši taureņus vēderā, pirmos skūpstus un iespēju mīļotajam Valentīndienā pateikt: "Es Tevi mīlu!"

 

Iesūtījusi: Brigita Alksare

 

Katru gadu mīļotajam saceru dzejoli

Valentīndienā Mīļotajam vienmēr pasniedzu paštaisītu kartiņu ar pašas sacerētu dzejoli, tā jau kopš mūsu pirmās Valentīndienas. Interesanti mums pašiem ir pārlasīt, kā mainās domas, jūtas un noskaņojums gadu no gada. Sākumā vairāk bija kaisles, seksuāla pievilcība, tad jau kopdzīves tēmas, tad mazulis, tagad jau nopietnākas pārdomas.

Šogad kartiņā bija ierakstīts šāds dzejolīts:

 

Es ticu

Es ticu, ka spēju būt laimīga

Esot tikai tava sieviņa;

Es ticu, ka man mūžīgi pietiks

 ar tavu smaidu un maigo glāstu;

Es ticu, ka grūtā brīdī

Tu vienmēr man palīdzīgu roku sniegsi.

Es ticu, ka mūža nogalē

Mēs kopā, roku rokā zvaigznes skaitīsim.

Es tikai nespēju noticēt, ka tāda laime skārusi mani,

kā tava stiprā mīlestība.

 

/Sanita Dārzniece/

 

Lai piedalītos konkursā:

- Līdz 17. februārim iesūti konkursam savu ideju, kā apsveikt un iepriecināt savu mīļo Valentīndienā. Tas var būt fotostāsts ar pamācību, kā sagatavot pārsteigumu, tā var būt paša rakstīta mīlestības vēstule vai dzejolis, tas var būt pat paša veidots video!

- Idejas sūti uz: redakcija@mammam.lv vai kā vēstuli mūsu soc.tīklu kontos: 

Draugiem.lv/mammamuntetiem.lv vai

Facebook.com/mammamuntetiem.

- Uzvarētājus noteiks mammamuntetiem.lv redakcija

un Rīga Plaza

 

Rīga PlazaPar balvu!

Balvās 3 uzvarētāji katrs saņems dāvanu karti 50 Eur vērtībā pirkumiem modes un izklaides centrā Rīga Plaza