3 paņēmieni, kas liks vīrietim iemīlēties tieši tevī

Maikls Fiore (Michael Fiore), kurš ir starptautiski atzīts attiecību eksperts, atzīst, ka eksistē paņēmieni, kā likt vīrietim iemīlēties sevī. Kāpēc? Gandrīz visiem vīriešiem ir līdzīgas vēlmes, ja runa ir par ĪSTĀS sievietes atrašanu, tātad eksistē paņēmieni, kā piesaistīt gandrīz jebkura vīrieša uzmanību. 

Pievilcīga sieviete vīriešu acīs ir tāda, kas zina, kas viņa ir, ko viņa var sasniegt, un apzinās savu vērtību.

FOTO: Shutterstock.com

Pievilcīga sieviete vīriešu acīs ir tāda, kas zina, kas viņa ir, ko viņa var sasniegt, un apzinās savu vērtību.

 

Speciālists min, ka sievietēm ir jāveic trīs vienkārši soļi, lai padarītu vīrieti, kuru viņas iekāro, traku, un tas nav saistīts ar izskatu vai krūšu izmēru.

 

1. Izrādi, ka tev viņš nav vajadzīgs. Maikls min, ka zems pašvērtējums un nespēja sevi izklaidēt dara sievieti mazāk pievilcīgu. Daudzas sievietes vai nu pārāk pieķeras vīrietim, vai arī tēlo nepieejamo. Pievilcīga sieviete vīriešu acīs ir tāda, kas zina, kas viņa ir, ko viņa var sasniegt, un apzinās savu vērtību. Viņa patstāvīgi neprāto, vai vīrietis viņu mīl, jo viņa mīl pati sevi un zina, ka vīrietis viņu mīl.

 

2. Tev jāmāk iedēstīt ”nākotnes sēklu” viņa prātā. Atšķirībā no sievietēm, vairums vīriešu aktīvi neplāno savu nākotni, ja vien neuzrodas sieviete, kas izraisa viņos vēlmi domāt par savu nākotni. Attiecībās sievietēm patīk drāma, bet vīrieši ir daudz mierīgāki, tāpēc tev jācenšas radīt mierīga atmosfēra ap vīrieti nevis jātaisa scēnas, kas vīriešus ļoti atbaida.

 

Reklāma
Reklāma

3. Tev ir jāpārliecina viņš, ka tieši VIŅŠ bija tas, kurš tevi nomedīja, kurš tevi grib un kurš ir pārliecinājis tevi veidot attiecības ar viņu. Ultimāti ir tas, kas vīriešus atbaida, un vīrietis vēlas just, ka viņš ir tas, kurš ir izdarījis izvēli būt kopā ar tevi un ka viņš ir nopelnījis būt kopā ar tevi.

 

Izpildot šos trīs soļus, tu no puiša iegūsi vīrieti, kurš ar prieku būs uz ceļiem tavā priekšā, lūdzot precēties ar viņu.

 

 

Pēc ārzemju preses materiāliem sagatavojusi Ita Petrika, speciāli mammamuntetiem.lv