Dziednieces pieredze, kā attīrīt māju no negatīvās enerģijas?

Mēs bieži negatīvu enerģiju saprotam kā stāvošu enerģiju, un nekas nespēj to labāk iekustināt pareizajā virzienā kā pamatīga fiziska mājas tīrīšana. Piedāvāsim dažas dziednieku ieteiktas idejas, kā ar visai dabiskiem līdzekļiem tas viss paveicams.

Māju no negatīvajām enerģijām var attīrīt dažādos veidos, ja vien pats tam tici un patiesi vēlies, iesaka dziednieki, piedāvājot dažas idejas, lai to paveiktu godam.

FOTO: Agnis Šmits

Māju no negatīvajām enerģijām var attīrīt dažādos veidos, ja vien pats tam tici un patiesi vēlies, iesaka dziednieki, piedāvājot dažas idejas, lai to paveiktu godam.

 

Ar ko sākt?

Pirmkārt, tavs labais nodoms virza enerģiju kā lāzera stars. Kas notiek, ja tu darbojies ar skaidru nodomu attīrīt negatīvo un veicināt vibrāciju? Tad tu arī attīri negatīvo un veicini vibrāciju. Tātad - ķeries vien pie darba!

Nepārspīlē, bet centies nedaudz vairāk kā parastas tīrīšanas reizē. Piemēram, iztīri vietu zem un aiz tām lietām, kas parasti paliek neizkustinātas, ar karstu tvaiku iztīri aizkarus, izpurini paklājus, apgriez matraci uz otru pusi utt.

Ir daudz dabisku līdzekļu, piemēram, ēteriskās eļļas, vibrāciju esences un pat tīra domu enerģija, ar ko ieteicams papildināt mājas tīrīšanas aprīkojumu, lai panāktu pastiprinātu efektu.

 

Ēteriskās eļļas

Ēteriskās eļļas ir ļoti spēcīgi un koncentrēti noteiktu augu aromātu salikumi. Tās ir pieejamas gan interneta veikalos, gan praktiski visos veselīgās pārtikas veikaliņos.

Dažas ēteriskās eļļas var izraisīt ādas kairinājumu, tāpēc ar tām ir jābūt uzmanīgiem. Minēsim dažas ēteriskās eļļas, kurām piemīt izteikta garīgā vibrācija, un tās spēj ievērojami pastiprināt un attīrīt enerģiju tavās mājās.

Ņem 100% dabisku, videi nekaitīgu tīrīšanas līdzekli bez aromāta un pievieno 10-20 pilienus no zemāk minētajām eļļām jebkādā tev tīkamā kombinācijā.

Ieteicamās eļļas

- ciedru

-citronu

- muskatsalvijas

- salvijas

- lavandas

- rozmarīna

- tējaskoka

- eikalipta

- egles

 

Vibrāciju esences

Atšķirībā no ēteriskajām eļļām vibrāciju (ziedu un dārgakmeņu) esences nav aromātiskas. Tās ir ūdenī un brendijā saglabātas ziedu vai minerālvielu garīgās vibrācijas. Ieteicams ievienot jebkuru no minētajām esencēm dabiskajiem tīrītājiem vai gaisa atsvaidzinātajiem, lai radītu telpā svaigu un pozitīvu vibrāciju.

Arī šīs esences var iegādāties speciālos veikaliņos, bet var pagatavot arī paši.

Ziedu esences

- oriģinālā Bach rescue Remedy

- mežābeles esence

Reklāma
Reklāma

- parastās zirgkastaņas esence

- rožu esence

Dārgakmeņu esences

-  fluorīda (kušņu špata) esence

- baltā kvarca esence

- sārtā kvarca esence

- citrīna esence

 

Domu spēks

Mazgāšanas līdzekļu un dabisko gaisa atsvaidzinātāju iedarbības pastiprināšana ar domām, lūgšanām, vizualizēšanu un nodomiem arī ir efektīva metode. Lūk, daži ieteikumi, kā paveikt šos mazos svētības rituālus:

- Turi tīrīšanas līdzekli abās rokās un aizver acis. saki apmēram šādus vārdus:"Dievs/Dieviete/Augstākais spēks, lūdzu, uzlādē šo tīrītāju ar tīrības, skaidrības un mīlestības vibrācijām!".

- Pēc tam vizualizē, kā ļoti spoža, balta gaisma plūst no augšas, ieplūst tavas galvas vainaga daļā, nonāk līdz sirdij, tad ieplūst rokās un no tavām plaukstām nonāk pudelē. Vizualizē, iztēlojies, sajūti, kā gaisma tīrīšanas līdzekļa traukā virpuļo un pulsē.

- Noliec mazgāšanas šķīdumu spilgtā saules gaismā un saki vai domā:" Es lūdzu saules gaismu iedarbināt un atdzīvināt šī šķīduma attīrošos un dzidrinošos spēkus". Atļauj šķidrumam trīs līdz piecas minūtes uzņemt saules enerģiju.

 

Troksnis

Tagad var pievērsties telpas attīrīšanas paņēmieniem. Citiem vārdiem, darboties smalkajās sfērās, lai attīrītu gaisu un radītu labākas vibrācijas.

Skaņa spēj veselīgi iekustināt enerģiju, atbrīvojot un atdalot visu negatīvo un statisko, un palīdzot pārvērst to par pozitīvo vibrāciju. Šī iemesla dēļ tik daudzi šamaņi un enerģijas terapeiti augstu vērtē grabuļus un zvanus. Bieži vien tikai ar grabināšanu vai plaukstu sišanu ir iespējams pietiekami labi attīrīt kādas telpas enerģiju.

Ideālā telpas attīrīšana ar trokšņiem

Ejot pa perimetru, katrā mājas telpā ieteicams skaļi sist plaukstas, tādējādi enerģija tiks attīrīta. Tiesa, pēc tam rokas var būt sasārtušas no skaļās un ilgstošās plaukšķināšanas, tomēr šis paņēmiens ir gana iedarbīgs, uzskata dziednieki. Trokšņu radīšanai nav nepieciešami lieki naudas līdzekļi, un tā kā tos radīsi pats, izveidosies sinerģiskā pieķeršanās, kas kļūs par tavu un tava virzītā spēka papildinājumu. Tā ir vēlama vienmēr, kad tiek izmantotas maģiskas vai garīgas metodes.

 

Attīrīšana ar dūmiem

Kvēpināšana jeb apdūmošana ir vēl viens šamaņu maģiskajos rituālos pārbaudīts telpas enerģijas un vibrāciju attīrīšanas paņēmiens. Sākotnēji pietiks ar kaltētu baltās salvijas saišķi. Noderēs arī pašu savāktas un izkaltētas drogas, tikai iepriekš noteikti izrādi augiem godu, lūdzot atļauju tos noplūkt un atvēlot tiem nelielu ūdens, alus vai vīna ziedojumu kā samaksu un pateicības apliecinājumu. 

Kad saišķis aizdedzināts, pakrati to tā, lai liesmas apdzistu un salvija sāktu gruzdēt. Ja nepieciešams, vēlreiz aizdedzini un apdzēs to, līdz paceļas līdzena dūmu strūkliņa. Turot apakšā trauciņu, ar ko uzķert oglītes, staigā pa telpu pretēji pulksteņa rādītājvirzienam, kamēr dūmi izplatās un apņem visu apkārtni. Īpašu uzmanību pievērs stūriem un tumšām, klusākām vietām. To darot, iztēlojies, ka dūmi attīra un uzlādē telpas enerģiju un piešķir tai ļoti patīkamu un tīru vibrāciju. 

 

 

Informācija no J.A.Plauža, E.Ozolas apkopotās "Dziedniecības gadagrāmatas 2014" (Jumava).