Neatbildamais jautājums: vai sievietēm patīk spalvaini vīrieši?

Kādi vīrieši sievietēm patīk labāk – tie, kuri lepojas ar savu dabīgo apmatojumu vai arī no tā atbrīvojas? Šis jautājums vienmēr izraisa karstas diskusijas.

 Izrādās, ka sievietes izvēlējās aptuveni tikpat matainus vīriešus, kādi ir viņu pašreizējie partneri un tēvi.

FOTO: Shutterstock.com

Izrādās, ka sievietes izvēlējās aptuveni tikpat matainus vīriešus, kādi ir viņu pašreizējie partneri un tēvi.

 

Sieviešu viedokļi parasti dalās divās frontēs. Kamēr vienas pamatīgu ķermeņa apmatojumu uzskata par vīrišķības simbolu, citas gribētu, lai viņu vīrieši atbrīvojas no spalvām uz krūtīm, muguras un citām zonām. Vienprātība par šo jautājumu ir neiespējama! 

 

Par šo kutelīgo jautājumu izteikušies arī biologi. Viņi skaidro, ka jau daudzus tūkstošus gadu sievietes dod priekšroku mazāk spalvainiem vīriešiem. Tādējādi mūsu ciltsmātes varēja būt drošas, ka viņi kavalieru kuplajās spalvās nav paslēpušās utis vai citi parazīti. Tāpēc cilvēki evolūcijas ceļā kļuvuši krietni mazāk spalvaini nekā mūsu priekšteči. 

 

Rasti arī citi interesanti izskaidrojumi, piemēram, ka sieviešu patika pret vairāk vai mazāk spalvainiem vīriešiem atkarīga no menstruālā cikla. Somu zinātnieki nesenā pētījumā demonstrēja daiļā dzimuma pārstāvēm vīriešu fotogrāfijas pirms un pēc lāzerprocedūras, lai likvidētu lieko apmatojumu uz krūtīm un vēdera. Izrādās, ka sievietes izvēlējās aptuveni tikpat matainus vīriešus, kādi ir viņu pašreizējie partneri un tēvi. Viņi konstatēja vēl citu interesantu sakritību – ovulācijas laikā, kad sievietes auglība sasniedz augstāko punktu, viņām labāk patīk vīrieši ar mazāku ķermeņa apmatojumu. Sievietes pēc menopauzes savukārt deva priekšroku spalvainākiem pretējā dzimuma pārstāvjiem. 

 

Lai kā arī nebūtu, dāmas par saviem uzskatiem šajā jautājumā parasti nav pārāk runīgas. Viņu partneri nemaz neuzzina par savas sirdsdāmas vēlmi, kaut viņš ko darītu lietas labā un atbrīvotos beidzot no nepievilcīgajiem matiņiem uz muguras! Tāpēc Kasjauns.lv apkopojis tās ķermeņa zonas, kurās liela daļa sieviešu lieko apmatojumu saviem mīļotajiem negrib redzēt. 

 

Deguns un ausis. Nav nekāda (atkārtojam, nekāda!) attaisnojuma tam, lai no ausīm un nāsīm sprauktos laukā matiņi! Tas patiešām nav pievilcīgi un sievietes prātā tu sāksi izskatīties pēc veca večuka. Turklāt to taču ir tik viegli labot. Vajadzīgas tikai visparastākās nagu šķērītes, pāris minūtes laika un gatavs! 

 

Reklāma
Reklāma

Matiņi uz muguras un pleciem. Diez vai uz pasaules ir kāda sieviete, kas būtu sajūsmā par apmatojumu uz vīrieša muguras un pleciem. (Protams, protams, gaumes ir dažādas.) Jā, tevi mīlēs un pieņems tāpat, bet kāpēc gan nekļūt seksuāli pievilcīgākam savas mīļotās acīs? 

 

Nevaldāmas spalvas padusēs. Patiesību sakot, vīriešu padušu apmatojums lielāko daļu sieviešu neuztrauc, jo viņas to pieņēmušas kā teju neatņemamu stiprā dzimuma atribūtu. Taču viņas novērtēs to vīriešu pūles, kuri vismaz aplīdzina spalvas ar trimeri. Regulāra padušu sakopšana ir arī higiēnas prasība. Jo kuplākas spalvas, jo vairāk tur vairojas baktērijas, kas izraisa nepatīkamu ķermeņa aromātu. 

 

Avots: www.kasjauns.lv