Aizraujošas dāvanas bērniem – leļļu māja un DIP DAP skrejritenis

 
Dāvanas, kas ir aizraujošas un kalpos ilgi – Latvijā ražotas DIP DAP rotaļlietas – leļļu māja un līdzsvara skrejritenis.
Šīs leļļu mājas ir rotaļlieta, kas var kalpot pirmajam, otrajam un arī trešajam bērnam!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šīs leļļu mājas ir rotaļlieta, kas var kalpot pirmajam, otrajam un arī trešajam bērnam!

 

Rotaļlietas DIP DAP ir ražotas Latvijā. Rotaļlietas, kas ir ne tikai aizraujošas, bet arī draudzīgas dabai un bērniem.

 

Koka skrejritenis - bērna pirmais ritenītis

Koka skrejritenis jeb līdzsvara ir paredzēts bērniem no 2 gadu vecuma. Tā kā sēdeklītis ir regulējams no 34 līdz 43 cm augstumam, ritenis derēs līdz pat piecu, sešu gadu vecumam. Ražotāji stāsta, ka DIP DAP ir kā attīstošā rotaļlieta, kas veicina līdzsvara izjūtu, līdz ar to ļoti viegla būs pāreja uz pedāļu velosipēdu — bērns pat nemanīs, kā viņš paceļ kājas no zemes.

Skrejritenis

Uz klasisko velosipēdu pārejot, vairs tikai jāiemācās mīt pedāļus, jo turēt līdzsvaru un stūrēt bērns jau būs iemācījies, tāpat nebūs vajadzīgi papildus ritentiņi. Uzņēmuma vadītājs Mareks Gipters stāsta: “Tā kā maziem bērniem sākumā grūti koncentrēties uz vairākām darbībām vienlaikus, parasti galvenā problēma, mācoties braukt ar pedāļu velosipēdu ir tā, ka bērns vai nu skatās, kā kustas pedāļi un nestūrē, vai skatās uz stūri un aizmirst par mīšanos.

Līdzsvara ritenis

Atkarībā no bērna, bet dažkārt skrejriteņa apgūšana aizņem tiešām maz laika. Bērns to dara intuitīvi, dabiskā veidā un viņš būs sajūsmā par jaunatklātajām iespējām pārvietoties. Jebkurā gadījumā tas ir JAUTRS un VIEGLS process, kura laikā bērns attīstās.

 

Leļļu māja, kas veicina iztēli

Skaistā DIP DAP leļļu māja ir brīnišķīga rotaļlieta, kas veicina bērna iztēli un radošumu, jo bērns mājas pašrocīgi var pārkārtot un radīt savu unikālo māju.

Reklāma
Reklāma

 

Mājiņa ar slīpo jumtu, pils vai pat debesskrāpis – to visu var īstenot ar DIP DAP moduļu leļļu mājām. Māju atvērtais plānojums ļauj bērnam viegli no dažādām malām piekļūt iekštelpām un iespējams pat spēlēties vairākiem bērniem vienlaicīgi.

Leļļu māja no koka.

Māju moduļi ir viegli, un bērns pats var pārkārtot leļļu māju ar dažādām istabām, balkoniem un jumtiem – izveidojot savu neatkārtojamo namu.

-    Vienkārši saliekama – bez papildus aprīkojuma un skrūvēm. Viegli izjaucama un kompakta uzglabāšanai, ja ir nepieciešams.

-  Viegla - arī mazi bērni no moduļiem var veidot savu ideālo māju.

-   EKO draudzīgs produkts: Mājas ir izgatavotas no bērza saplākšņa, kura izejvielas nāk no ilgtspējīgi apsaimniekota meža. Visi materiāli un arī iepakojums ir izgatavots no pilnībā pārstrādājamiem materiāliem.

-    Leļļu mājas kvalitāte ļaus to novērtēt to daudzus gadus.

Leļļu māja.

Šī moduļu koka leļļu māja ir viegli saliekama un pārnēsājama. Jūs varat izvēlēties vienu no moduļiem (*Māja ar balkonu *Māja ar mansardu * Tornis) vai arī radīt savu unikālo māju, kombinējot modeļus savā starpā. Visi moduļi ir savstarpēji savietojami. Visos trīs moduļos ir iekļautas noņemamas trepes un balkons. Perfekta rotaļlieta mājās vai skolā.

Vairāk par DIP DAP rotaļlietām uzzini www.dipdap.lv.

 

DIP DAP rotaļlietas ir apskatāmas un nopērkamas ražotāja veikalā - veikals.mgsfactory.lv.