Es, vīrs un plus... iespējams, mana draudzene

Sveiki, jaukie padoma devēji! Man ir ļoti kutelīga situācija. Esmu precējusies, ir 4 gadīgs sīcis un vīrs. Ar vīru esam pazīstami jau ilgi - aptuveni 8 gadus, gandrīz tikpat arī precējušies. BET.. Man ir aizdomas, ka manam vīram ir bijis kaut kas ar ''manu draudzeni'', portāla mammamuntetiem.lv forumā raksta kāda sieviete.

Foto: www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: www.moonparlour.lv


Kā jau visām meitenēm, arī man ir tuva draudzene. Abām ir bērni, viņa tikai šķirtene, bet es precēta. Viņu pazīstu jau 3 gadus. No viņas pāris mēnešus atpakaļ uzzināju, ka manam mīļotajam bija vienas nakts sakars (gadus atpakaļ) ar viņas paziņu. Diemžēl, zinu, šo personu. Nesmuki - o, jā. Kā tiku galā? Vēl joprojām tieku!

Bet... Man ir aizdomas, ka manam vīram ir bijis kaut kas ar ''manu draudzeni''! Kāpēc?
Nu lūk, sākumā mēs visi kopīgi draudzējāmies - tusiņi, tējas vakari, izpalīdzēšana (kaut kur aizvest, kaut ko atvest, sīko pieskatīšana, bez problēmām). Kā saka, mīļi dzīvojām.

Mums sanāca ķibele ar dzīvokli, tāpēc uz pāris nedēļām pārvācāmies pie draudzenes padzīvoties. Draugi taču palīdz grūtā brīdī! Bez problēmām, bija jautri - bērni kopā laiku pavadīja, vīrs draudzenei palīdzēja, kad vajadzēja.

Kad atgriezāmies mājās, ievēroju, ka vīra attieksme pret draudzeni krasi ir mainījusies. Slikti sāka par viņu izteikties, nomelnoja, kopā ar mani pie viņas nebrauca, un viņa pie mums nenāca. Vienvārdsakot, viņa kļuva sliktākais cilvēks uz pasaules mana vīra acīs. Ap to laiku uzzināju arī par sānsoli....

Bet man - sirds dziļumos ir aizdomas, ka manam vīram bija arī ar šo sievieti kaut kas. Tagad ir tāds prestats visam tam, kādas draudzīgas attiecības mums visiem kopā bija!

Reklāma
Reklāma

Kad bija sirsnīgas sarunas, viņš man zvērēja, ka nekā nebija un šo jautājumu neaiztikām, bet uzjautāju pēc kāda laika vēlreiz un man pateica, lai jau es jautāju savai ''krutajai draudzenei''. Jautāju draudzenei - viņai pimais jautajums bija ''Ko tavs vīrs teica?'', un tad izvairīgi atbildēja, ka, lai es liekoties mierā, nekas neesot bijis! (Man laikam matu krāsa jāmaina, neizskatos es pēc blondīnes... bez apvainojumiem).

Jautājums - kā man uzzināt taisnību, bija vai nebija, bet laikam man tikai vajag apstiprinājumu manam aizdomām!? Jautāsiet, kam man tas... Nezinu, bet zināt gribu un tad jau sagremošu un izdomāšu , ko ar to darīt.