3 lieliski romāni par kaislību, pārpratumiem un mīlestību

Ja vēlies pavadīt brīnišķīgus rudens vakarus kopā ar labu grāmatu, ieskaties apgāda "Kontinents" piedāvājumā. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Manhetenas dārgumi

Trīs Džūelu māsas – Embera, Safīra un Ema – ierodas Ņujorkā ideālās dzīves meklējumos. Uzzinājušas, ka tiks izsolītas Vindzoras hercogienes dārglietas, māsas ierodas izsoļu namā...

Vai tiešām māsām ir jāzog, lai piepildītu savu sapni? Vai viņas spēs pretoties skaistas dzīves vilinājumam?

Viss ģeniālais plāns ir uzrakstāms uz vienas salvetes:

1) nozagt pasakainus dārgumus

2) pārdot par miljoniem

3) dzīvot laimīgi mūžīgi mūžos 

 

Pasaules bestselleru zvaigzne Karmena Rīda atkal ierindojas sarakstu augšgalā.

Autore strādājusi par žurnālisti un tagad pilnībā nodevusies rakstīšanai. Viņas darbus tulko, lasa un pieprasa visā pasaulē.

Humorpilna valoda, draiski dialogi un neticami sižeta pavērsieni atklāj ikvienas sievietes slēptākās vēlmes. Karmena Rīda ikreiz pārsteidz no jauna ar savdabīgo humoru un godīgo atzīšanos – sievietes vienmēr vēlas ko vairāk...

Lasiet arī grāmatas „Puse no sirds” un „Es mīlu šo dzīvi”.

 

 

 

 

 

 

Reklāma
Reklāma

Rīta dziesma

Erotiski piparots, kaisles caurausts, romantisks kā tikko uzplaucis zieds un mīlestības caurstrāvots stāsts par prātu un jūtām 19. gadsimtā.

Kārenas Robārdsas stāstnieces talantam nav līdzinieku. Pietiek iesākt lasīt viņas stāstus, lai nevarētu apstāties līdz pat neparedzamam finālam. Ar satriecošu meistarību autore savij sižeta līkločus, aizrauj ar reālistisku tēlu raksturojumu, vienlaikus iemidzinot lasītāja modrību līdz izšķirošajam notikumam, kam seko elpu aizraujošs fināls, kas vēl ilgi neizgaist no atmiņas. Autore lieliski prot atklāt savu lasītāju dziļākās ilgas, likt atmirdzēt dvēseles gaismai un atmodināt mīlestību, kas mīt ikvienā sirdī.

Nevainīga kā rīta rasa, Džesija uzaug zem viena jumta ar melīgu un cietsirdīgu aprēķinātāju – savu pamāti Sesiliju. Dzīve mainās dienā, kad Sesilija atved mājās kārtējo mīļāko, šoreiz ar nopietnu nolūku – apprecēties. Džesija dara visu iespējamo un pat neiespējamo, lai kāzas nenotiktu, līdz nemanot pati attopas savažota līdz šim neiepazītu jūtu varā – reibinošas, skandalozas un aizliegtas mīlas apburta...

Vairāk nekā divdesmit romānu autore Kārena Robārdsa ir viena no populārākajām New York Times bestselleru autorēm; Trīskārtēja Affaire de Coeur Silver Pen Awards, kā arī daudzu citu literāro balvu laureāte, ir pārliecinoši meistarīga romantiskās literatūras rakstniece. Viņas grāmatas tiek pieprasītas vairākos kontinentos, tulkotas lielākajās pasaules valodās, un arvien sagaidīti jauni romāni. Latvijas lasītājam jau zināmi romāni Aušīgā lēdija, Mana skaistā lēdija un Reiz mīla nāks.

 

 

 

 

Dženijas karš

Dramatiska mīlestība uzplaukst kara apdraudētajā Londonā. Amora bulta skārusi jaunu meiteni Dženiju un izskatīgu Karalisko gaisa spēku pilotu Džordžiju. Dzimst jūtas, kas ir spēcīgākas par viņiem pašiem, taču laime nav ilga...

Kādudien Dženija uzzina, ka Džordžijs ir pazudis bez vēsts. Nu viņai jākļūst stiprai ticībā un pārliecībā, ka mīļotais atgriezīsies.

Cilvēcisks un bezgala aizkustinošs stāsts par jūtām posta un iznīcības ēnā. 

Lielisks laikmeta un vides atspoguļojums uzbur dvēseliski tuvu un bezgala romantisku mīlasstāstu. Tēlu potretu galerija pārsteidz ar spēcīgiem raksturiem un dinamiskiem vaibstiem, arī valodas stila izteiksmes līdzekļi neļauj pārtraukt lasīšanu līdz pat pēdējai lappusei.

Lielbritānijas mūsdienu klasiskā romāna izcilās pārstāves Mārgaretas Dikinsones romāni aizkustina miljoniem lasītāju sirdis visā pasaulē. Autores kontā ir vairāk nekā 30 dramatisku, aizkustinošu romānu, kā arī stāstu seriāli un lielformāta triloģijas par mīlestību, cerību un patiesām jūtām.

 

Ieskaties: www.kontinents.lv