10 izplatīti iemesli, kāpēc vīrieši pamet sievietes

"Vissvarīgākais man ir mīlestība. To nevar vēlēties, jo tā pastāv pati par sevi. Mīlestība nevar kļūt neuzticīga, jo tai nav nekāda sakara ar piederēšanu. To nevar ieslodzīt kā gūstekni, jo mīlestība ir upe, kas var iziet no krastiem." (Paulu Koelju). Kāpēc mīlestības upe beidz tecēt? Tam mēdz būt daudz un dažādi iemesli, dažreiz pavisam neizprotami... 

Ja runā par ilgstošām attiecībām, tad vīrietis sev blakus vēlas redzēt gudru sievieti. Foto:www.moonparlour.lv

FOTO: Shutterstock.com

Ja runā par ilgstošām attiecībām, tad vīrietis sev blakus vēlas redzēt gudru sievieti. Foto:www.moonparlour.lv

 

1.Sieviete palikusi neinteresanta

 

Nav svarīgi – sarunās vai seksā. Vīrietis vienmēr meklē, ja ne ideālu, tad vismaz tādu sievieti, ar kuru būtu interesanti sarunāties un gultā būtu patīkami. Protams, tie vīrieši, kas meklē sievieti vienai naktij, īpaši neinteresējas par viņas prāta spējām. Taču, ja runā par ilgstošām attiecībām, tad vīrietis sev blakus vēlas redzēt gudru sievieti.

 

Sievietei nav jābūt gudrākai par vīrieti, jo tādā gadījumā viņš var justies nepilnvērtīgāks. Taču arī dumja, tāda, kuras intereses aprobežojas tikai ar seriālu skatīšanos un sieviešu žurnālu lasīšanu, viņam nav vajadzīga.

 

Secinājums – sievietei jābūt aktrisei, parādot sevi tādu, kādu viņu vēlētos redzēt vīrietis. Seksuālajā ziņā sievietei vēlams būt atbrīvotai. Ja būsi pārāk “ieturēta”, vīrietis var sākt meklēties pa malām, bet arī pārlieku aktivitāte viņu var rosināt domāt, vai sieviete gultā nav pabijusi ar pusi pilsētas džeku.

 

2. Raksturu nesaderība

 

It kā vīrietis jūtas ar tevi apmierināts, taču ik pa laikam izraisās dažādi konflikti – turklāt par visādiem sīkumiem. Kompromisus atrast nevarat, un arī piekāpties nevēlies. Izeja ir tikai viena – šķiršanās. Vīrietim pēc dabas patīk būt līderim, tāpēc arī viņš vēlas, lai šādos strīdiņos sieviete viņam piekāptos. Tālākais jau ir sievietes izvēle – ja partneris ir dārgs, nāksies piekāpties, ja ne – tad nekā.

 

Katrā ziņā - ja tev nav perfekta figūra un pietiekami ass prāts, neceri, ka vīrietis tevis dēļ būs gatavs uz visu. Viņam atrast alternatīvu būs daudz vienkāršāk, nekā tev. Tāda nu mūsu demogrāfiskā situācija ir.

 

3.Nesavaldīga sieviete

 

Diezin vai vīrietis vēlēsies sarkt par savu pavadoni, ja viņa sabiedrībā pēkšņi sāks uzvesties neadekvāti, tādējādi arī metot sliktu ēnu uz vīrieša pusi. Un arī dzīvot kopā ar tik neparedzamu sievieti, kura jebkurā mirklī var izstrādāt kādu muļķību vai vēl kaut ko, īpašas jēgas nav. Secinājums – iemācies sevi kontrolēt.

 

4. Sieviete pagātnē dzīvojusi visai izklaidīgu dzīvesveidu

 

Sieviešu donžuānisms sabiedrībā izsauc negatīvu attieksmi. Tādēļ, pirms jaunības trakumā mainīt partnerus, padomā, ko tu darīsi pēc 30, kad atrast labu vīrieti ir daudz grūtāk, bet ar tavu pagātni, kad tevi pazīst katrs pilsētas suns, praktiski neiespējami.

 

Vīrietis vēlas būt, ja ne tev pirmais, tad vismaz jau nu ne 51. pēc saraksta. Un katrā ziņā vīrietis nevēlas, lai visiem viņa paziņām būtu bijusi pieredze ar viņa sievieti. Secinājums – domā par nākotni jau kopš pubertātes vecuma sasniegšanas. Protams, ja vien visu dzīvi nevēlies pavadīt vienatnē. Jaunība nav mūžīga.

 

5.Sieviete, kas vīrietim nemitīgi “gāž virsū” problēmu gūzmu

 

Caurām dienām stāstīt vīrietim par savām problēmām, rūpēm, tas nekam neder. Protams, dalīties ar otru jautājumos, kas tevi satrauc, par notikumiem, kas tev rūp, vajag, bet visā jābūt kaut kādam mēram.

 

Ja tu savam vīrietim zvanīsi nakts vidū, lai pateiktu, cik ļoti viņu mīli un esi gatava darīt visu, ko viņš vēlas, ar laiku šāda attieksme tavu vīrieti sāks kaitināt. Un ja tu atkal un atkal stāstīsi, ka izpārdošanā sev nopirki jau 15. apavu pāri un nopelnīji atlaižu kartiņu ar 3% atlaidi, iegādājoties sev šampūnu, tad vienkārši vīrietim apniksi. Pie katra tava nākamā zvana vīrietim jau iestāsies nervu šoks.

 

Secinājums – jāsaprot atšķirība starp draudzeni un vīrieti. Šāda veida sarunas apspried ar draudzeni, citādi tavs vīrietis sāks meklēt daudz mierīgāku un klusāku sievieti.

 

Reklāma
Reklāma

6. Sieviete pārstājusi rūpēties par savu ārieni

 

Jā, it kā vizuālais izskats nespēlē galveno lomu attiecībās, tomēr nevar teikt, ka vīrietim sievietes izskats nav būtisks un viņš tam nepievērš nekādu uzmanību. Ja vīrietis būs iepazinies ar elegantu blondīni, kurai ir lapsenes viduklis un kuplas krūtis, bet pēc divu gadu kopdzīves šī skaistule būs pārvērtusies par bezformīgu būtni ar nokārušiem acu plakstiņiem un milzu dibenu, vīrietis sāks zaudēt interesi.

 

Jā, protams, ir vīrieši, kuriem patīk apaļīgas sievietes, bet tad viņš jau sākotnēji tādu meklēs. Secinājums – rūpējies par sevi. Tavs izskats ir tavās rokās.

 

7.Sieviete vīrieti izmanto tikai kā naudas maku

 

Nenoliedzami, ka vīriešiem patīk izdabāt sievietēm – aizvest uz restorānu, uzdāvināt ziedus, rotaslietas, pabūt ceļojumā. Par to viņi pretim vēlas saņemt vien mīlestību un seksu. Un īpaši būtu jāuzsver vārdu mīlestību, jo principā seksu var dabūt par daudz mazākiem līdzekļiem.

 

Ja sieviete patstāvīgi tikai izvilina naudu no vīrieša maciņa, aplaimojot viņu ar seksu, taču neapliecinot savas mīlestības jūtas, vīrietim tas ar laiku apnīk. Tādas sievietes paliks bez jaunā kažoka un jaunā gredzena.

 

Secinājums - parādi savam vīrietim degsmi pret viņu. Ja vēlies turpināt "pumpēt" viņa naudas maku, parādi, ka mīli viņi. Vismaz nesaki tieši, ka gribi to jauno jaciņu vai gredzentiņu. Esi gudrāka - vienkārši norādi, ka patlaban modē ir tas un tas, un, lai vīrieša biznesa partneri nepadomātu, ka viņš nerūpējas par savu sievieti, netieši norādi, ka vēlams iegādāties tavas nolūkotās lietas. 

 

8. Sieviete, kas pārlieku atklāti norāda uz vēlmi apprecēties

 

Dažas sievietes aiziet tik tālu, ka vēlmē pēc precībām, nolemj slepus palikt stāvoklī. Ja vīrietis gribēs ar tevi apprecēties, tu to sajutīsi. Taču, ja pašreizējo attiecību stadijā viņš tam vēl nav gatavs, forsēt notikumus ir bezjēdzīgi. Tā tu viņu tikai aizbiedēsi. 

 

Nekad pati nepiedāvā seksu bez prezervatīva, citādi vīrietis uzreiz sajutīs ko "nelāgu" jeb tavu patieso nodomu. Jā, un arī viņa šādi izteiktam piedāvājumam nepiekrīti uzreiz. Skaidrs ir viens - normāls vīrietis sievieti ar viņa radītu bērnu nepametīs. Taču laulības "nejaušas" grūtniecības dēļ reti izdodas veiksmīgas.

 

9.Sieviete bijusi neuzticīga 

 

Vīrietis var piedod daudz ko, praktiski visu, izņemot krāpšanu. Ja tas ir noticis un esi viņu krāpusi, jābūt gatavai - ja vīrietis to uzzinās, vairumā gadījumu attiecības tiks pārtrauktas. Un nekādu attaisnojumu vari nemeklēt. Ja tevi kaut kas viņā neapmierina, saki tūlīt. Labāk ir izšķirties, savstarpēji vienojoties, nevis skandāla rezultātā. Ja esi jau precējusies - ielāgo, ka krāpšanas gadījumā no vīra šķiroties, diezin vai ko iegūsi mantiski.

 

10.Sieviete sākusi pelnīt vairāk nekā viņas mīļotais

 

Ja labs atalgojums vīrietim ir pilnīgi dabisks, lai nodrošinātu savu un ģimenes labklājību, tad sievietei tas ir īsts pārbaudījums. Ja sieviete pelna vairāk nekā viņas mīļotais, viņai nemitīgi rodas tieksme pārmest vīrietim, cik viņš ir slikts, un, ka bez viņas nopelniem abi dzīvotu totālā nabadzībā.

 

Loģiski, ka no šādām sarunām diezin vai vīrietis būs sajūsmināts, tādēļ agri vai vēlu viņš sāks meklēt citu sievieti. Turklāt, ja viņa ienākumi atbilst vidējam līmenim, atrast citu dzīves "pavadoni" viņam nenāksies grūti.

 

Ieteikums - ja esi sākusi pelnīt vairāk nekā vīrietis, esi modra. Padomā, ko tu runā un kā tu uzvedies. Ja tev ir dārgas jūsu abu attiecības, neko nepārmet savam vīrietim, lai neiedzītu viņu kompleksos.

 

 

 

Sagatavots pēc ārzemju mediju materiāliem.