Ķeizargrieziens pēc pasūtījuma un bērna liktenis

Stāsta, ka katram cilvēkam liktenis ir ierakstīts zvaigznēs. Bet kas notiek tādā gadījumā, ja bērns nepiedzimst pats, bet nāk pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību. Turklāt nevis tad, ja ir medicīniska nepieciešamība, bet vecāku izvēlēts datums un laiks?

Es ieteiktu vecākiem klausīties sevī, pieņemt lēmumus, kas saskaņoti ar gaidāmo bērniņu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Es ieteiktu vecākiem klausīties sevī, pieņemt lēmumus, kas saskaņoti ar gaidāmo bērniņu.

 

Atbild astroloģe Rita Riekstiņa: 

"Liktenis ir ierakstīts zvaigznēs. Un vēl vairāk - es uzskatu, ka katras dzīvas radības ceļš šajā dzīvē ir saplānots un tā plānošana notiek tur, kur mums nav lemts ieskatīties. Mūsu dzīves noris pēc scenārija, kas zināms dvēselēm, kas izvēlas fizisko miesu. Bērna dvēsele jau iepriekš izvēlējās vecākus, kuri izplānos bērniņa nākšanu pasaulē tieši tādu, jo tajā mirklī dzims tieši tā miesa, kas vajadzīga dvēseles attīstībai.

Reklāma
Reklāma

 

Un ne velti ir mirkļi, kad ķeizargriezienā plānotais bērniņš, dažas dienas pirms laika, pasaulē piesakās pats saviem spēkiem. Un vai nejauši? Manuprāt, nejaušību nav. Es ieteiktu vecākiem klausīties sevī, pieņemt lēmumus, kas saskaņoti ar gaidāmo bērniņu. Un ja tomēr vecāki nolemj meklēt labāko laiku bērniņa dzimšanai no astroloģijas viedokļa, tad jādodas uz sarunu ar speciālistu, kurā tad arī izskata visus plusus, mīnusus, iespējas un atrod gan medicīniski gan astroloģiski labāko laiku bērniņa nākšanai pasaulē."