Vīriešu manikīra noslēpumi

Vīriešu manikīra procedūra lielākoties ir līdzīga sieviešu mainikīra procedūrai, bet tomēr ir būtiskas atšķirības, kuras ir vērts atcerēties un iegaumēt. Esiet mūsdienīgs vīrietis un apmeklējiet manikīra speciālistu vai palūdziet šo procedūru izpildīt jūsu sievai vai draudzenei mājas apstākļos.

Visas profesionālās nagu procedūras var tikt lietotas arī vīriešiem, līdz ar to droši var izmantot masāžas tehnikas un maskas, palutinot vīrieša roku ādu.  Foto:www.moonparlour.lv

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Visas profesionālās nagu procedūras var tikt lietotas arī vīriešiem, līdz ar to droši var izmantot masāžas tehnikas un maskas, palutinot vīrieša roku ādu. Foto:www.moonparlour.lv

 

Nagu pārklāšanai ir paredzēta speciāla laka, tā ir matējoša, kā arī tiek izmantots nagu stiprinātājs, kas aizsargā un stiprina nagus. Arī nagu maskas vīriešiem ir īpašas, ņemot vērā vīrieša nagu strktūru un ādu. Ar nagu vīlēšanu tiek panākta valnīša forma, un roku āda tiek pamatīgi mitrināta ar krēmu, kas satur daudz ūdens.

Vīriešu roku ādai jābūt mitrinātai, bet ne taukainai vai lipīgai. Nagu virsmas pulēšana ir vīriešu manikīra pamatdaļa. Nagu virsmai jābūt dabiskai un spīdīgai.

Nagu maskas

Visas profesionālās nagu procedūras var tikt lietotas arī vīriešiem, līdz ar to droši var izmantot masāžas tehnikas un maskas, palutinot vīrieša roku ādu. Tas pozitīvi iedarbosies uz vīrieša ādas un nagu izskatu. Speciālas nagu maskas ir efektīvas, tās līdzsvaro mitruma pakāpi nagu plātnītē un neaizņem daudz laika. Uzklājiet masku un krietnu brīdi paturiet, līdz tā nesāk lobīties. Masku sastāvā bieži ir apelsīns un avokado, jo šīs aktīvās sastāvdaļas ļoti labi mīkstina nagus un ādu.

Vīriešu manikīra process pa soļiem

1.Kārtīgi nomazgājiet rokas un nosusiniet tās. Pārliecinieties, ka rokas un nagi ir tīri. Personai, kura veiks šo procedūru, jāuzklāj kutikulu kopšanai domātu līdzekli, iemasējot to kutikulās un apkārt nagiem. Neekonomējiet produktu, jo kutikulām pirms apstrādes jābūt ļoti labi sagatavotām.

2.Pēc izvēlētās masāžas tehnikas, jāizmasē rokas un pirksti, pārbaudot vēlamo masāžas stiprumu. masāža palīdzēs atslābināt muskuļus un atbrīvot locītavas. Ja tiek konstatētas tulznas, tām jāpievērš īpaša uzmanība, masējot konkrēto vietu.

3.Tālāk seko roku ādas attīrīšana, nomazgājot krēmu, un izmērcējot nagus. Rokas nosusina, un, ja nepieciešams, jālieto pumeks vai speciāls ādas noņēmējs tulznām. Pumeks palīdz nogludināt ādas virsmu un mīkstina to. Pēc tam jāiemasē neliels daudzums krēma.

Reklāma
Reklāma

4.Ar koka atbīdītāju jāatbīda kutikula. Ja nepieciešams, kutikulu var koriģēt ar speciāliem instrumentiem.

5.Ar kutikulas kopšanas nazīti viegli jāapstrādā nagu plātnītne. Kutikulas apstrādei ir jābūt minimālai un vieglai, jo tā ir labi mīkstināta.

6.Tālākajā gaitā jāapvīlē nagi, piešķirot tiem dabisku formu. ja ir nepieciešams, jāattīra nagus no putekļiem un procesu jāpabeidz ar pulēšanu.

7.Pulēšanai jāpievērš īpaša uzmanība, sākot to ar abrazīvāko vīles daļu un jāpabeidz ar mīkstāko. Tā panāksiet dabisku spīdumu.

8.Ar nagu birsti kārtīgi jāattīra nagus no ptekļiem. Pēc vīrieša vēlmes, nagus var pārklāt ar matētu laku un nagu stiprinātāju.

 

Raksts tapis pēc Rozijas Vatsones grāmatā "Manikīrs un pedikīrs profesionālu rezultātu sasniegšanai" ("Jumava") aprakstītajiem padomiem.