Rēķinu izrakstīšanas sistēma, kas patiks un ir piemērota jaunajiem un vidējiem uzņēmumiem

No šī gada 1. oktobra visām precēm un pakalpojumiem paralēli latiem ir jābūt norādītām cenām eiro. Tiem, kas ar rēķiniem un šādām rēķināšanām ir uz Jūs, īsti piemērota ir rēķinu izrakstīšanas sistēma Tavirekini.lv. To izvēlas arī mammamuntetiem.lv.
Ieejot Tavirekini.lv, gandrīz visas funkcijas vari pārskatīt un praktiski izmēģināt demo vidē bez maksas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ieejot Tavirekini.lv, gandrīz visas funkcijas vari pārskatīt un praktiski izmēģināt demo vidē bez maksas.

 

Rēķinu vadības sistēma.

Rēķini, bilances, nodokļi – lai arī esmu portāla mammamuntetiem.lv vadītāja, man šīs grāmatvedības lietas allaž rada zināmu saspringumu. Tagad, kad pāreja uz eiro ir neizbēgama, nav izvēles – bija jādomā kādu risinājumu izmantot, lai varētu izrakstīt likumdošanai atbilstošus rēķinus. Taču atviegloti uzelpoju, kad man pastāstīja un parādīja rēķinu un pavadzīmju izrakstīšanas sistēmu Tavirekini.lv. 

 

Pirms ko stāstu tālāk – cena ir vairāk nekā fantastiska! Tāpēc uzskatu, ka šī sistēma ir labākais palīgs visiem jaunajiem un mazajiem uzņēmumiem. Ja tavs uzņēmums izraksta līdz 10 dokumentiem mēnesī (par dokumentu tiek uzskatīts jebkurs finanšu dokuments, t.i. rēķins, pavadzīme, avansa rēķins, faktūrrēķins, u.c.) – maksa ir Ls 3, ja līdz 100, tad Ls 8, ja līdz 500 – Ls 12 mēnesī. Cenas norādītas bez PVN. 

 

Svarīgākie punkti, kāpēc mēs izvēlējāmies Tavirekini.lv:

1. Ērti, vienkārši lietojama sistēma kombinācijā ar zemu ikmēneša abonēšanas maksu;

2. Izrakstītajos dokumentos (rēķinos, pavadzīmēs, avansa rēķinos, u,c, dokumentos) cenas uzrādītas eiro (tev atliek vien ievadīt cenu latos, pašam nekas nav jārēķina), un ja notiek kādi uzlabojumi vai likumos veiktas izmaiņas, kuru dēļ nepieciešama dokumentu pilnveidošana (piemēram, PVN likmes izmaiņas, šobrīd aktuāla pāreja uz eiro), papildus maksa par atjauninājumiem netiek piemērota;

3. Tavirekini.lv sistēma ir tik loģiski un saprotami veidota, ka tajā, manuprāt, spētu orientēties pat vistrakākais mākslinieks, kurš nolēmis uzsākt savu biznesu:). Man šī ērtā lietošana ir jāpiemin un jāuzslavē vēlreiz, jo tas ir būtisks atspaids ikdienas darbos un tās galīgi nav “excel” tabulas. Tavirekini.lv izstrādātāju SIA “ABC idea” vadītājs Andris Juris man izstāstīja, ka sākotnēji šo rēķinu sistēmu viņi radījuši sev un nemitīgi pilnveidojuši. Līdz kādu dienu viņu pašu grāmatvede norādījusi, ka Tavirekini.lv ir jāpiedāvā kā pakalpojums arī citiem – nav ko turēt sveci zem pūra!

Piebildīšu, ka, ieejot Tavirekini.lv, gandrīz visas funkcijas vari pārskatīt un praktiski izmēģināt demo vidē bez maksas un bez jebkādas reģistrēšanās. 

4. Klientu datubāzes izveidošana ir maksimāli atvieglota. Proti, pārejot uz citu sistēmu, visa klientu datubāze ir jāpārnes uz jauno, un tas izklausījās pēc šausmām. Taču Tavirekini.lv šis process notiek šādi – atliek ievadīt uzņēmuma reģistrācijas numuru un tukšās ailes, kas nepieciešamas, lai izrakstītu likumdošanas normām atbilstošu dokumentu aizpildās automātiski, jo sistēma sinhronizējas ar Eiropas Savienības PVN reģistru un "Lursoft" datubāzi. Izmantojot ES PVN reģistru automātiski tiek noteikts vai klients ir vai nav PVN maksātājs.

5. Ja ir radušies jautājumi vai problēmas sistēmas lietošanā, norādīts konsultatīvais tālrunis, kur saņemt operatīvu palīdzību. 

6. Ja tev ir vairāki uzņēmumi, tad, lai pārslēgtos uz citu uzņēmumu, nav nepieciešams izlogoties un ielogoties – var ērti pārslēgties ar pāris peles klikšķiem.

 

Šie ir svarīgākie punkti, kāpēc Tavirekini.lv iepatikās mums. Taču ir vēl daudzas funkcijas, kuras es novērtēju, piemēram:

- Tavirekini.lv atbalsta LR Finanšu Ministrijas noteiktā internetbanku "FidaVista" formāta datu analīzi, lai automātiski atzīmētu kuri dokumenti ir tikuši apmaksāti. Tādējādi, lai sekotu rēķinu apmaksai, katrs rēķins nav individuāli jāatzīmē kā apmaksāts, to visu var izdarīt ievērojami ātrāk.

- Liels pluss ir tas, ka nav nepieciešams pirkt "MicroSoft Office" licenci, jo šeit, viss, kas nepieciešams, ir interneta pārlūks un pats internets. Attiecīgi rēķinus var izrakstīt arī, izmantojot planšetdatoru vai pat viedtālruni.

Reklāma
Reklāma

- Vēl būtiska lieta, ko SIA “ABC idea” vadītājs uzsvēra, ka inovācijas un vērtīgās idejas par Tavirekini.lv uzlabošanu nevajag paturēt pie sevis, jo, iespējams, ka nepieciešamo papildus funkcionalitāti nākošajās versijās integrēs sistēmā pilnīgi bez maksas, pat vēl labāk – par ģeniālām idejām jums pat iedodot atlaidi sistēmas lietošanai. Citējot Andri: “Mūsu mērķis nav censties klientiem likt maksāt par katru mazāko sīkumu, bet gan izstrādāt produktu, kas ir ērts, tīkams, viegli lietojams un finansiāli pieejams ikvienam.”

Rēķinu izrakstīšana.

Oficiālā informācija par Tavirekini.lv

Tavirekini.lv ir tiešsaistes rēķinu, pavadzīmju un citu finanšu dokumentu izrakstīšanas sistēma. Izstrādājot šo sistēmu, mēs maksimāli centāmies atvieglot un automatizēt dokumentu izrakstīšanas procesu uzņēmumiem, kā arī privātpersonām, kuras nodarbojas ar komercdarbību.

Tavirekini.lv ir lieliska alternatīva sarežģītām grāmatvedības sistēmām ar iespēju vienkārši un saprotami izrakstīt un elektroniski nosūtīt izrakstītos dokumentus no jebkuras vietas pasaulē, kur ir pieejams internets. 

 

Ar Tavirekini.lv iespējams:

- Izrakstīt dokumentus (rēķinus, pavadzīmes un avansa rēķinus)

- Nosūtīt izveidotos dokumentus klientiem uz e-pastu

- Izveidot periodiski atkārtojamus dokumentus

- Sekot līdzi dokumentu apmaksai

- Automātiski atzīmēt apmaksātos dokumentus

- Nodot grāmatvedībai izrakstītos dokumentus elektroniskā veidā

- Veidot klientu datubāzes un eksportēt tās

- Veidot atskaites pēc dažādiem kritērijiem

- Automātiski pārbaudīt uzņēmuma datus, pēc to reģistrācijas numura

- Izveidot lietotājus ar dažādām pieejas tiesībām

- Pievienot dokumentiem papildus valūtu, kur valūtu kursu atjaunināšana notiek automātiski.

 

Ienāc Tavirekini.lv.