Šoruden grimā jaunas aktualitātes - 6 TOP krāsas

Tipiskās rudens krāsas, piemēram, oranžā un rūsgani sarkanā, ir garlaicīgas. Šosezon pasaules slavenākie modes nami iepazīstina ar jaunu krāsu paleti, kas piemērota stilīgākam un piedzīvojumiem bagātākam rudenim.

Uz acīm, vaigiem un lūpām brūnajam tonim ar tikko samanāmu pelēkā piešprici, piemīt nepārspīlēts seksapīls, jo tam ir tādi paši apakštoņi kā dabiskai, neuzkrāsotai ādai.

FOTO: Edijs Pālens, http://www.edijsfoto.lv/

Uz acīm, vaigiem un lūpām brūnajam tonim ar tikko samanāmu pelēkā piešprici, piemīt nepārspīlēts seksapīls, jo tam ir tādi paši apakštoņi kā dabiskai, neuzkrāsotai ādai.

Informācija no portāla www.kasjauns.lv.

 

1. Plūmju krāsas lūpu krāsa

Tumši violetais tonis uz lūpām izskatās neierasti, taču izsmalcināti. Tā kā šī krāsa tik ļoti izceļas, neiztikt bez lūpu kontūrzīmuļa un trenētas rokas, lai lūpu krāsa izskatītos perfekti. Ļauj tai būt galvenajam akcentam grimā un acis iekrāso tikai ar tušu.

2. Šokolādes toņa lūpas
Apnikuši korektie neitrālie toņi? Šokolādes toņa lūpu krāsa ir spēcīgāka, intensīvāka par nude toņiem. Viegli klāj krāsu uz lūpām, kamēr esi ieguvusi tieši tik intensīvu toni, cik vēlies. Papildini to ar neitrālām acu ēnām un melnu skropstu tušu.

3. Granātkrāsas acis
Metālisks, piesātināti sarkans tonis - tā ir drosmīga izvēle. Šī krāsa iemieso luksusu. Šo krāsu vari izmantot smoky eye veidošanā, ar to papildinot tumšu acu grimu.

Reklāma
Reklāma

4. Pelēkbrūnais
Uz acīm, vaigiem un lūpām brūnajam tonim ar tikko samanāmu pelēkā piešprici, piemīt nepārspīlēts seksapīls, jo tam ir tādi paši apakštoņi kā dabiskai, neuzkrāsotai ādai. Ar matētu ēnu viegli ietonē zem vaigu kauliem, bet pēc tam ar to pašu toni iekrāso acis. Lai atdzīvinātu toni, acu kaktiņos un uz vaigu kauliem izmanto sudrabainu izgaismotāju. Izvēlies tādu pelēkbrūno krāsu, kas ir par aptuveni diviem toņiem tumšāka nekā tava ādas krāsa.

5. Tirkīza acu kontūrlīnija
Tu droši vien zini, ka modē ir zils acu zīmulis - tumšs, kobalta toņa, gaiši zils... Tagad pienācis laiks piesātinātam tirkīza tonim. Tas pats par sevi ir ļoti spilgts, taču tu vari vēl vairāk pastiprināt efektu, šķidro kontūrlīniju uzklājot vairākās kārtās.

6. Violets acu zīmulis
Labākais veids, kā to nēsāt – viegli izpludināt virs augšējās skropstu līnijas. Tas sniedz daudz interesantāku efektu nekā ierastā melnā kontūrlīnija. Vienkārši uzzīmē biezu līniju un izpludini to ar pirkstiem vai speciālu sūklīti. Tas labi izskatīsies kombinācijā ar neitrāla toņa vai arī koši sarkanu lūpu krāsu.

Avots: www.kasjauns.lv