Kāds tēvs, tāds dēls. Noslēgums FOTOkonkursam

Mīlestības un patiesa prieka pārpildītas ir konkursa "Kāds tēvs, tāds dēls" galerijas bildes. Konkurss ir noslēdzies un uzvarētāji, kas balvā saņem veikala "Sportland" dāvanu kartes Ls 50 un Ls 25 vertībā - zināmi!

Fotokonkursam par tēviem un dēliem iesūtītas vairāk nekā 200 bildes, un pārsteiguma balvas saņem ikviens konkursa dalībnieks!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Fotokonkursam par tēviem un dēliem iesūtītas vairāk nekā 200 bildes, un pārsteiguma balvas saņem ikviens konkursa dalībnieks!

Bilžu konkursu "Kāds tēvs, tāds dēls" mammamuntetiem.lv sadarbībā ar sporta preču veikalu "Sportland" rīkoja par godu Tēva dienai, ko Latvijā atzīmē septembra otrajā svētdienā. Tēva diena nosvinēta un konkursa uzvarētāji - zināmi! 

 

Dzejoļu krājums Tētis.Jāsaka gan, ka uzvarētāju noteikšana bija grūta - konkursam iesūtītas vairāk nekā 200 fotogrāfijas! Un katrā no tām ir kas tāds, kā dēļ tieši šo bildi izsludināt par galveno uzvarētāju. Tā kā izsludinātās galvenās balvas tikai trīs, mammamuntetiem.lv redakcija sarūpējusi pārsteiguma balvas visiem uzvarētājiem! Ikviens, kurš iesūtīja foto konkursam "Kāds tēvs, tāds dēls" balvā saņem ģimeņu organizācijas mammamuntetiem.lv un nodibinājums "Fonds Mammām un Tētiem" nupat izdoto dzejoļu krājumu "Tētis". Latvijā šāds speciāli tēviem veltīts dažādu autoru jaunradītu dzejoļu apkopojums iznāk pirmo reizi, un šī grāmata nav tirdzniecībā. Lai saņemtu balvu, lūgums rakstīt uz redakcija@mammam.lv.

Atgādinām,ka dzejoļu krājumu "Tētis" ir iespējams bez maksas lejupielādēt sadaļā Mūsu grāmatas. Grāmatas izdošanu atbalstījusi papīrfabrika "Līgatne", tipogrāfija "Dardedze" un Rīgas domes Labklājības departaments.

 

 

UZVARĒTĀJI!

1. Pirmās vietas ieguvēja ir Karīna Nagle, kura iesūtījusi zemāk redzamo mīļuma pilno foto. Balvā - dāvanu karte Ls 50 vērtībā pirkumiem “Sportland” veikalos. 

Tēva diena.

 

2. Otrās un trešās vietas ieguvēji balvās saņem  dāvanu kartes Ls 25 vērtībā pirkumiem “Sportland” veikalos. Un šie uzvarētāji ir:

Raivis Grasmanis, kurš savam un dēla foto devis nosaukumu "Divi vēji".

Reklāma
Reklāma

Tēva diena.

 

Un Dace Antone, kuras ģimenes vīrieši ir lieli darbarūķi:

Tēva diena.

 

Apsveicam uzvarētājus! Balvas var saņemt viena kalendārā mēneša laikā kopš uzvarētāju izsludināšanas. 

 

Visus konkursam iesūtītos foto var skatīt Galerijās -> Kāds tēvs, tāds dēls.

Un šeit ir neliela bilžu izlase ieskatam!

 

UZMANĪBU!

Ja tev ir meita, piedalies fotokonkursā "Tētiņa meitiņa!". Bildes tēvu un meitu konkursam var iesūtīt līdz 19.septembrim.