Ātrā vistas filejas mērce ar kariju un ķiplokiem

Gardas vakariņas, ko pagatavot var pavisam ātri. 

FOTO: Shutterstock.com

Vistas fileju sagriež nelielos kubiciņos un liek pannā.
Pāri vistai izspiež pusi citrona. Pārkaisa ar sāli un kariju. Ar ķiplokspiedi izspiež ķiplokus.
Visu sajauc un cep uz lēnas uguns, ik pa laikam apmaisot.
Kad vista ir apcepusies, klāt pievieno majonēzi un krējumu.
Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem. Šis mērces daudzums pietiek 3 kārtīgām porcijām. Labu apetīti!
 

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Vistas fileja - 500 .g
  • Karijs vai dzeltenais karijs (piedeva vistas gaļai) - 1.tējk.
  • Ķiploka daiviņas - 3.gab
  • Majonēze - 3.ēd.k.
  • Skābs krējums - 3.tējk.
  • Sals,pipari