Šie ir Latvijā vislepnākie tēvi 2013! FOTO

 
Ir aizvadīts pirmais tētu un bērnu gājiens Rīgā par godu Tēva dienai. Ar saukli “Lepns, ka esmu tēvs” pa Brīvības ielu devās ievērojams pulks cilvēku – kopskaitā vismaz 2000! Smaidoši, līksmi un pacilāti – tādus sestdien notikušajos svētkos mēs redzējām tētus.
Lai godinātu tēva lomu un Tēva dienu, 7.septembrī mammamuntetiem.lv rīkoja tētu un bērnu svinīgu gājienu. To apmeklēja pāris tūkstošu cilvēku! Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība Rīgas Viļņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lai godinātu tēva lomu un Tēva dienu, 7.septembrī mammamuntetiem.lv rīkoja tētu un bērnu svinīgu gājienu. To apmeklēja pāris tūkstošu cilvēku! Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi"

 

Jāsaka godīgi, ka mēs, gājiena un Tēva dienas svētku organizatori - ģimeņu organizācija mammamuntetiem.lv un nodibinājums “Fonds Mammām un Tētiem” - mazliet bažīgi skaitļojām, cik gan daudz dalībnieku pirmajam gājienam kopsummā varētu būt? Ieraugot tās daudzās jo daudzās ģimenes, kas 7.septembra dienas vidū sapulcējās pie Brīvības pieminekļa, man saviļņojumā smaids bija līdz ausīm! Liels, liels paldies ikvienam, kas piedalījās Tēva dienas gājienā un Tēva dienas svētkos kultūras vasarnīcā "Esplanāde 2014", tādējādi citiem paužot - būt tētim ir laime. 

 

Un tas lepnums, kas mirdzēja tētu sejās! Skaties fotogaleriju – varbūt izdodas tajā ieraudzīt arī sevi;). 

Reklāma
Reklāma

 

Foto: Aigars Hibneris, Viljams Georgs Hibneris, Rojs Maizītis, speciāli mammamuntetiem.lv, kā arī Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi".