Policija aiztur piedzērušos 2 gadus veca puisēna aukli

Pagājušajā nedēļā Rīgā, uz ielas aizturēta kāda pamatīgi piedzērusies auklīte, kura bija izvedusi pastaigāt savu auklējamo - 2 gadus vecu puisēnu. Iereibušo sievieti ar bērnu ratiņos pamanīja garāmgājējs un izsauca policiju.

Foto iesūtīja Kristīne Gulbe.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto iesūtīja Kristīne Gulbe.

 

Kā portāls mammamuntetiem.lv uzzināja Rīgas pašvaldības policijā (RPP), kāds 35 gadus vecs vīrietis policijai ziņojis, ka uz ielas atrodas sieviete reibumā, kurai ratiņos ir mazs bērns. RPP Kurzemes pārvaldes darbinieki nekavējoties izbrauca uz notikuma vietu un pēc izsaucēja norādītajām pazīmēm pamanīja sievieti ar bērnu ratiņiem.

 

Izrādījās, ka 50 gadus vecā sieviete reibumā ir divgadīgā puisēna aukle. Policisti telefoniski sazinājās ar mazuļa 29 gadus veco māti, kura drīz vien ieradās notikuma vietā un sniedza paskaidrojumu. Savukārt iereibušo aukli likumsargi aizturēja, lai nodrošinātu lietvedību un noteiktu alkohola koncentrāciju.

Reklāma
Reklāma

 

Atklājās, ka sieviete bija nolēmusi izvest mazuli pastaigā, pati esot 3,56 promiļu reibumā. Viņai noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos sabiedriskā vietā tādā reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu.