Dziedniece: Katram no mums ir iepriekš nolemts bērnu skaits

Vienā ģimenē aug vairāki bērni, cits ticis pie viena, bet vēl cits visu mūžu cīnās, bet tā arī pie mazuļa netiek. Kāpēc tā? Par šo tēmu ir daudz zinātnisku pētījumu, ieviestas jaunas neauglības ārstēšanas metodes, bet pēc dziednieces Ingas Dāboliņas teiktā, katram no mums bērniņu skaits jau iepriekš nolemts.  

Var ticēt, var neticēt, bet saka, ka pie katra no mums atnāk tik bērniņu, cik to ieplānojis kāds uz mākoņu maliņas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Var ticēt, var neticēt, bet saka, ka pie katra no mums atnāk tik bērniņu, cik to ieplānojis kāds uz mākoņu maliņas.

Bērni sēd un savus vecākus gaida uz mākoņu maliņas

Dziedniece stāsta, ka nereti pie viņas ir vērsušās ģimenes, kas izmēģinājušas dažādas metodes, lai kļūtu par vecākiem, bet nekā. Tad I.Dāboliņa pārim parasti uzreiz pasaka, vai ir vērts mēģināt arī veikt īpašu ritālu pie viņas vai nē. Dziedniece, paskatoties uz cilvēku, uzreiz redzot - ir lemti bērni vai ne. Tie parādoties uz mākoņa maliņas sasēduši. Tiem, kuriem nav lemts tikt pie bērniem, mākoņu maliņa esot tukša. Tā arī pārim tiek pateikts, ka nav vērts veikt rituālus, jo bērnu viņiem nebūs.

Kāpēc bērni nomirst dzemdībās vai notiek spontānais aborts?

I.Dāboliņa stāsta, ka viņa saredzot mākoņu maliņu un uz tās rindiņā sēdošus bērniņus. Kad pienācis laiks, Dievs tos nogrūžot lejā - pie jaunajiem vecākiem. Taču bērniņi nereti ir dauzonīgi, un, ja kāds rindas beigās sēdošais pats izlemj nokrist uz zemes, tad arī vecākiem jāpārdzīvo bēdas, zaudējot gaidīto mazuli. Pēc dziednieces teiktā, katram bērniņam ir savs laiks un vieta, kad tas nonāk pie saviem vecākiem, un līdz šādam solim jāgaida noteikts laiks.

Bērniņi vecākus gaida baltās zeķītēs 

Uz mākoņu maliņas sēdošie bērniņi esot skaisti. Dziedniece tos redzot gan ar taisniem, gan sprogainiem, gaišiem un tumšiem matiņiem, baltām kokvilnas zeķītēm ar pušķīšiem. Nereti kāds delveris dzidniecei pat piemiedzot ar aci, tad viņa pamāj pretim, bet pie viņas atnākušais pāris nesaprot, kāpēc un kam kundze pamāj. Tas esot uzjautrinoši - redzēt smaidošus mazuļus, kuru potenciālie vecāki nemaz nenojauš, cik jaukus bēbīšus viņi nākotnē gaidīs.

Reklāma
Reklāma

Izdevušies rituāli 

Dziedniece atklāj, ka veic neauglības rituālus, lai gan pati tos īsti neizprot. Kas tiek darīts rituāla laikā, viņa portālam mammamuntetiem.lv neatklāj, tad zudīšot tā burvība, ko tie var sniegt. Daži vecāki, kuriem I.Dāboliņa palīdzējusi tikt pie bērniņa, vēlāk atnesuši bērniņu fotogrāfijas, lai pateiktos. Visspilgtāk dziednieces atmiņā esot gadījums, kad virs kādas sievietes galvas redzējusi uz mākoņu maliņas sasēdušos divus mazuļus, kuri bija saķērušies rociņās. Un tavu brīnumu - sieviete jau pēc neilga laika dzemdējusi dvīņus. Dziedniece arī atzinās, ka nereti rituālu veic bez maksas, bet tas esot īpašos gadījumos, kad uz mākoņu maliņas sēdošais bērniņš ir īpaši iepaticies viņai, piemēram, piemiedzot aci. 

Tiem, kuriem mākoņu maliņa ir tukša, dziedniece rituālu neveic.  

Var ticēt šiem dziednieces stāstiem, var arī neticēt - tas katra paša ziņā. Piebildīsim, ka šis nav reklāmraksts - dziednieci uzrunājām paši, jo pēdējā laikā mūsu portālā aktualizējušies jautājumi par tautas dziedniecību, tās metodēm un sasniegumiem. Ja cilvēki izsmēluši visas medicīniskās iespējas, kāpēc gan neizmēģināt vēl kādu iespēju - tas gan pašam jāizlemj.