Joprojām esmu vecmeita! Vai man uzlikts bezlaulības vainags?

Skaista, gudra sieviete pēc 30, ik pa laikam aiziet uz randiņiem, taču nopietnas attiecības ar nevienu tā arī neveidojas. Kas par vainu? Iespējams, kāds uzlicis bezlaulības vainagu, skaidro dziedniece Inga Dāboliņa.

Šī ir tikai ilustrācija - bezlaulības vainags nav saredzams.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šī ir tikai ilustrācija - bezlaulības vainags nav saredzams.

Tipisks gadījums - ar sievieti it kā viss kārtībā - smuka, gudra, strādā labā darbā, labi pelna, arī pašvērtējums pietiekams, bet... Pielūdzēji it kā ik pa laikam uzrodas, daži randiņi un viss, nekā nopietna. Sieviete alkst pēc ģimenes, bērniem, bet ne ar vienu nekas nesanāk tik tālu, lai sāktu vismaz dzīvot kopā. Apkārtējie arī nesaprot, kāpēc sieviete ir viena. Varbūt pārāk lepna? Varbūt viņai kādas apslēptas, neviena nemanītas sliktās rakstura īpašības? Patiesība var izrādīties visai biedējoša - kāds "parūpējies" un sievietei uzlikts bezlaulības vainags.

 

Vai draudzene skauž?

Pēc dziednieces I.Dāboliņas pieredzes, visbiežāk bezlaulības vainagu ar melnās maģijas palīdzību uzliek draudzene draudzenei. Ja viena ir slaidāka, gudrāka, bagātāka un piekrišana no vīriešiem ir salīdzinoši lielāka, "mīļā draudzene" nolemj visu mainīt. Bezlaulības vainagu nevar uzlikt tikai ar domu spēku, to spēj izdarīt vien cilvēks ar spējām. Turklāt noņemt bezlaulības vainagu ir ļoti grūti, un tas prasa ilgu laiku, ja vien vispār noņemams. Dziedniece uzsver, ka bezlaulības vainagu vēlas uzlikt pazīstami cilvēki, jo neba svešinieks tērēsies, lai kādai svešai sievietei vēlētu ļaunu.  

Visbiežāk bezlaulības vainagu ar melnās maģijas palīdzību uzliek draudzene draudzenei. Ja viena ir slaidāka, gudrāka, bagātāka un piekrišana no vīriešiem ir salīdzinoši lielāka.

Kā izskatās sieviete ar uzliktu bezlaulības vainagu? 

Reklāma
Reklāma

Parastam cilvēkam sieviete ar bezlaulības vainagu izskatīsies tāpat, kā iepriekš. Taču vainags ir mainījis sievietes enerģētisko lauku, viņai vairs neesot nekādu sieviešķo fluīdu, kas pievilina vīriešus. Dziedniece skaidro, ka sieviete ir kā iekapsulēta. Viņa var pucēties un vizuāli mirzdēt, taču vīriešos nekādas emocijas neizraisa. Iespējams, kādam arī īslaicīgi šī sieviete iepatīkas, taču ar laiku vīrietis novēršas. Lai satiktos divi - vīrietis un sieviete - nepieciešamas divas enerģijas, bet sievietei ar uzliktu bezlaulības vainagu tādas nav. I.Dāboliņa min piemēru - cik reižu sabiedrisikā vietā var redzēt izskatīgu vīrieti kopā ar sievieti, kura nepavisam neizceļas ar savu skaistumu, taču abi ir laimīgi. Atbilde ir tāda, ka šai sievietei ir ļoti daudz sievišķās enerģijas, kas pievelk pretējo dzimumu. Sieviete ar bezlaulības vainagu apkārt klīst kā pelēka ēna, un viņā vispār nav nekādu sieviešķo hormonu, kas pievilktu vīriešus, stāsta dziedniece.

 

Ne visām vecmeitām ir bezlaulības vainagi

Tomēr nevar uzskatīt, ka visas sievietes, kurām nav ģimenes, ir kāda nolemtas. Tiesa, atzīst dziedniece, agrākos laikos bija citādi. Par vecmeitām būt sievietes izvēlējās, jo mīļotais, piemēram, pazudis vai gājis boja karā. Iespējams, sievietei bijusi tik stipra pirmā mīlestība, kas izirusi, ka nolemts otreiz vairs sāpes nepiedzīvot. Arī mūsdienās, protams, var būt savi iemesli, lai sieviete dzīvotu bez vīrieša, taču visai bieži tomēr esot gadījumi, kad sievietei uzlikts bezlaulības vainags.

Parasti arī sievietes pat neaizdomājas, ka viņas kāds varētu būt "aplaimojis" ar melno maģiju. Viņas domā, ka vienkārši neveicas satikt īsto. Dziedniece šīm sievietēm iesaka paanalizēt kārtējo fiasko, padomāt un varbūt apsvērt ideju aiziet pie speciālista. Rezultāti neesot gaidāmi ātri, taču cerība pastāv.