Romantiskas un krāšņas idejas kāzu vietas noformēšanai. FOTO

Viskrāšņākais kāzu dekors bez šaubām ir jaunā pāra mīlestība. Un ja to papildina ar atbilstoši noformētu kāzu norises vietu - ak, kādas priecīgas "skudriņas" sāk skriet ne tikai jaunlaulātajiem, bet arī viesiem! Kādas krāsas un materiālus izvēlēties romantikas radīšanā kāzu norises vietā, mammamuntetiem.lv jautā kāzu un saviesīgu pasākumu dizainerei Līvai Vīgantei no Cherry picking DECO.
Ik gadu ir saskatāmas tendences telpu noformējuma toņu izvēlē. Ja pagājušajā vasarā izteikti daudz bija violetās kāzas, tad šogad pāri ir drosmīgāki, izvēloties neparastus krāsu salikumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ik gadu ir saskatāmas tendences telpu noformējuma toņu izvēlē. Ja pagājušajā vasarā izteikti daudz bija violetās kāzas, tad šogad pāri ir drosmīgāki, izvēloties neparastus krāsu salikumus.

 

* Kāzu norises vietas dekoru krāsas bieži vien nākas pieskaņot esošajam interjeram, lai "neēstos" viesu nama sienas krāsas ar dekoru, ziedu krāsām un veidotos harmonisks kopskats.

 

* Lai arī nevaram pārkrāsot pasākuma norises telpu sienas, ja tās nav pa prātam, visu var mainīt ar papildus gaismām. Telpā novietojot pāris prožektorus pareizos rakursos, telpa "atdzīvojas".

 

* Ik gadu ir saskatāmas tendences telpu noformējuma toņu izvēlē. Ja pagājušajā vasarā izteikti daudz bija violetās kāzas, tad šogad pāri ir drosmīgāki, izvēloties neparastus krāsu salikumus, piemēram, debeszilais ar kadmija dzelteno vai laima zaļais ar rozīgi oranžo krāsu.

 

* Protams, pārbaudītās vērtības - baltā vai krēmbaltā toņa izvēle - kāzu noformējumā nekad nepievils. Bieži pāri izvēlās pievienot kādu akcenta krāsu baltajai, un tad tā caurvij visu kāzu tematiku - līgavas pušķi, līgavaiņa piespraudi, ielūgumus, laulību ceremonijas un svinību vietas noformējumu u.c.

 

* Nekas kāzu dekoros nepārspēj svaigos ziedus! Tās var nebūt lielas un grandiozas kompozīcijas. Skaisti izskatās arī vienkārši grieztie ziedi vienota stila dažāda izmēra vāzēs.

 

* Arvien biežāk pāri izvēlās izmantot sezonālos ziedus. Pavasarī brīnišķīgu smaržo ābeļu, ceriņu un ķiršu ziedi kompozīcijās, vasaras sākumā - peonijas piesātinātos toņos, pašā vasaras pilnbriedā - puķu zirņi, lupīnas, un, tuvojoties rudenim - asteres, dālijas un pīlādžus, ko var brīnišķīgi sakombinēt gan ar rozēm, gan netradicionālākiem ziediem - alstromērijām un lizantēm.

Reklāma
Reklāma

 

 

* Bieži vien klientiem šķiet, ka pašmāju ziedu izmantojums pušķos un kompozīcijās izskatīsies ne tik svinīgi un necili, taču pareizi sakombinētas krāsas un radoši risinājumi, ļauj izcelt šo ziedu skaistumu un izveidot brīnišķīgus, sezonai atbilstošus ziedu noformējumus.

 

* Ikvienos svētkos svarīgas ir detaļas - gaismas virtenes piešķirs romantisku, rotaļīgu noskaņu, kristāli ļaus atstaroties gaismas spēlēm zālē, zīda bumbas dos gaisīguma efektu. Aatmiņu un foto stūrīši, noformēti atbilstoši pāra interesēm vai kāzu tematikai, priecēs viesus visa vakara garumā.

 

* Graciozi izskatās masīvi svečturi - gan uz galdiem, gan brīvi stāvoši telpā.

 

* Mēs nebaidāmies no drosmīgu ideju realizēšanas un labprāt iesakām klientiem kādus netradicionālus risinājumus. Piemēram, kāpēc ierastās laulību arkas vietā nelaulāties zem smaržojoša vainaga - vienotības simbola vai lapojošas ābeles, kurā sasēduši miljons balto origami putnu?

 

Mūsu iztēlei nav robežu, tāpēc vienmēr priecājamies par atvērtiem un drosmīgiem klientiem, kuri uzticas mūsu redzējumam un īpašajai pieejai. Cherry picking DEKO piedāvā kāzu un saviesīgu pasākumu dizainu, floristikas pakalpojumus, dekoratīvo priekšmetu nomu. Apciemo www.chepi.lv.