Kā mājās rīta rosmes vietā dejot zumbu. VIDEOpadoms

Esmu atradusi brīnišķīgu veidu, kā sākt savu dienu, izkustēties un gūt pozitīvas emocijas - par zumbu rīta rosmes vietā. Turklāt mājās! Daudzi jau ir pazīstami ar šo fiziskās aktiviātes veidu, bet es esmu atradusi labu video, kas ļauj to darīt mājās. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Šis ir mans pirmais ieraksts redakcijas blogā un vispār pirmais mēģinājums rakstīt blogu :) Tāpēc es gribu sākt ar kaut ko priecīgu - ar savu brīnišķīgo rītu.

 

Vakar stingri nolēmu sākt nodarboties ar kādu fizisku aktivitāti. Lai pati justos labāk un varētu pienācīgi sagaidīt peldkostīmu sezonu. Sāku domāt par apnicīgajiem vēdera preses, kāju, dibena u.c. vingrojumiem... Nu nē, mājās pašai to darīt man motivācijas pietiks labi ja diviem rītiem.

Sāku domāt par apnicīgajiem vēdera preses, kāju, dibena u.c. vingrojumiem... Nu nē, mājās pašai to darīt man motivācijas pietiks labi ja diviem rītiem.

 

Perfekta alternatīva - zumba. Tas ir deju fitness, latino ritmi, dažādas deju kustības, ko viegli atkārtot, un sviedri līst straumēm. To jau iepriekš biju izmēģinājusi vienā sporta klubā un sapratusi, ka tas ir priekš manis. Jautri, interesanti, turklāt tiek izkustnātas visas musuļu grupas un nostiprināts ķermenis. Tieši tas, kas man vajadzīgs!

Ja zumbu mēģināsi pirmo reizi, Tev noteikti liksies, ka izskaties ļoti muļķīgi un sākumā juks soļi, bet tieši tas padara šo nodarbi jautru. Turklāt Tu vari to darīt vienatnē un neuztraukties, kā tas izskatās no malas.

 

Reklāma
Reklāma

Atradu brīnišķīgu video ar apmēram pusstundu ilgu programmu, kuras pavadībā uzsāku savu rīta rosmi. Video ir traki dzīvespriecīga pasniedzēja un aizmugurē meitenes,  kas iedveš sajūtu it kā es pati būtu sporta zālē. Smaids sejā ir neizbēgams. 

Tātad labas dienas recepte - zumba, duša un spēcinošas brokastis. Un aiziet jaunajā darba nedēļā :)

 

Skaties video!

http://www.youtube.com/watch?v=schNu5ylfwc

 

Autore: Baiba Vilnīte