10 vienkārši, bet svarīgi padomi pārvācoties

Ir cilvēki, kuri pārvācas ar lielu prieku. Bet daļai šis process sagādā milzīgas galvassāpes. Padomos, kā rīkoties un ko ņemt vērā, lai pārvākšanās būtu pēc iespējas ātrāka un ērtāka, dalās profesionālis pārvākšanās jomā un SIA "Movers" pārstāvis Kaspars Ritums.

Laba iepriekšēja sagatavošanās ir viens no svarīgākajiem aspektiem, lai pārvākšanās ritētu veiksmīgi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Laba iepriekšēja sagatavošanās ir viens no svarīgākajiem aspektiem, lai pārvākšanās ritētu veiksmīgi.

1. Izmanto pārcelšanos kā tīrīšanas iespēju! Visu, kas tev nav vajadzīgs, nodod labdarībai, atdod draugiem vai izmet. Galvenais neved uz jauno mājvietu neko, par kura izmešanu vēl plāno padomāt. Jebkurā gadījumā - tas samazinās tavas pārcelšanās izmaksas.

 

2. Jaunās mājvietas plānojums. Padomā par vietu tavā jaunajā miteklī pirms pārcelies un jau laikus izdomā labāko veidu, kā iekārtot to. Ja tu vēlies, tu pat vari izveidot skices. Tas padarīs pārcelšanos vieglāku un palīdzēs tev un ģimenei ātrāk justies kā mājās.

 

3. Izņem no kastēm skavas (ja tādas ir) pirms tu tās izpako. Skavas var saskrāpēt grīdu un citas virsmas.

 

4. Nopērc DAUDZ līmlentes! Tā lieliski palīdz nostiprināt kastes, pasargās no to negaidītas atvēršanās pārvietojot un ar naža palīdzību būs viegli atveramas.

 

5. Pārdomāta apstāšanās. Ieplāno, kur pārcelšanās porcesa dalībnieki vai pārcelšanās uzņēmuma darbinieki varēs novietot kravas  automašīnu, lai iekrautu un izkrautu mantas – jo tālāk viņiem būs jānes  mantas, jo vairāk laika (un naudas) tas prasīs.

Atjaunots 6.12.2013.

6. Nelieto nekādus īpašus tīrīšanas/ kopšanas līdzekļus, piemēram, vasku vai eļļas uz antīkām mēbelēm pāris nedēļas pirms pārvākšanās. Tie var  padarīt koku mīkstāku un tas var tikt vieglāk sabojāts.

 

7. Ja tu atvienosi savu TV dienu pirms pārvākšanās, tas atdzisīs līdz istabas temperatūrai. Atvienojiet to tieši pārcelšanās dienā, tādējādi tas saglabās  siltumu – citādi var rasties iekšēji bojājumi.

Reklāma
Reklāma

 

8. Uzraksti instrukcijas visām sistēmām, kas irtavās mājās, piemēram, centrālā apkure, ventilācija utt., un pārliecinies, ka cilvēki, kas ievācas tavās mājās, zina signalizācijas kodus. Ja tev ir bukleti, garantijas taloni vai cita informācija par sistēmām un iekārtām, ko jūs atstājat, pārliecinies, ka  atstājat to redzamā vietā. Tas savukārt padarīs vieglāku pārcelšanos  cilvēkiem tavās iepriekšējās mājās. Palūdz, lai iepriekšējie saimnieki par to pašu parūpējas tavās jaunajās mājās!

 

9. Ja tavās jaunajās mājās ir signalizācija, pirms pārvākšanās noskaidro kodu.

 

10. Sapako mantas jau laikus, lai dienu pirms pārvākšanās ir iespēja atpūsties un labi izgulēties. Lietu kārtošana pēdējā brīdī, traucējot tavu un ģimenes naktsmieru, traucēs tev veiksmīgi darboties nākamajā dienā.

 


SIA "Movers" kolektīvs sniedz profesionālus pārvākšanās un montāžas pakalpojumus gan juridiskām, gan fiziskām personām. Liela pieredze pārvākšanās servisa jomā, sākot no maziem dzīvokļiem, un beidzot ar lielām, valsts konkursos uzvarētām, iestāžu pārvietošanām uz jaunām telpām.
Uzticiet movers.lv kompānijai savas pārvietojamās mantas, tās būs drošās rokās!
Šajā potenciāli stresa pilnajā laikā, mums ir svarīgi nodrošināt Jūsu labsajūtu, lai dzīvesvieta vai ofiss tiktu pārvietoti ar vislielāko rūpību un efektivitāti tā, lai Jūs varētu koncentrēties uz svarīgāku jautājumu risināšanu.
Mēs esam profesionāļi! Neticiet, zvaniet un pārliecinieties paši! Strādājam arī brīvdienās.
Par mūsu izcenojumiem uzziniet zvanot: 20333302

NOSAUCOT PAROLI MAMMAMUNTETIEM.LV, SAŅEM ATLAIDI 15% APMĒRĀ!

 

Ieskaties: www.movers.lv