Portāls mammamuntetiem.lv svin četru gadu jubileju un maina dizainu

Mēs, ģimenes portāls mammamuntetiem.lv, gada sākumā svinam savu četru gadu jubileju – tātad esam izauguši. Un ir laiks pārmaiņām. Paplašināt saturu ar ikvienam pieaugušajam aktuāliem tematiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Gluži kā aug bērns, audzis arī mammamuntetiem.lv. Ja sākumā mazais spēlējas ar mazām mašīnītēm, tad ar laiku sāk interesēt lielākas:). Tas pats ar portālu – sākām ar tematiem par bērniņa plānošanu, gaidīšanu, auklēšanu. Ar receptēm. Daudz esam rakstījuši par ģimenes un pāra attiecībām. 

 

Taču nu ir laiks saturu paplašināt. Jo ikviena mamma un tētis ir arī sieviete un vīrietis. Pieaugušais. Ar savām interesēm, kas ir ārpus bērnu auklēšanas un ēst gatavošanas. Gribas taču uzzināt ko jaunu par skaistumkopšanu, ģimenes budžeta plānošanu un iepirkšanos, sasmelties gudrības, kā definēt un sasniegt savus mērķus, iegūt informāciju par izklaidēm ar savām atvasītēm un – divvientulībā ar mīļoto. Mēs, mammamuntetiem.lv, redakcija daudz rakstīsim savus vērojumus un pieredzi, stāstīsim par Latvijā un pasaulē aktuālo no sava skatupunkta. 

Mēs, portāls mammamuntetiem.lv, tev turpmāk atgādināsim – hei, dzīve ir skaista! Un lai skaista tā būtu ikvienam no mums, par to ir jārūpējas. Jāpalutina sevi. Jāatrod laiku savām - pieaugušo lietām.

Kad strādājām pie mammamuntetiem.lv izveides, es gaidīju meitiņu. Un tas lielā mērā atspoguļojās portālā – daudz rakstījām par bērniņa gaidīšanu, mazulīšu aprūpi. Tas vairāk bija portāls mazu bērnu vecākiem. Mēs joprojām rakstīsim arī par bērniņu gaidīšanu. BET. Ir paaugušies mani bērni, un ir pieaudzis portāls. Gan saturiski, gan vizuāli – arī mammamuntetiem.lv logo, kas vēsta - šī ir pulcēšanās vieta pieaugušajiem. Pieaugušajiem, kas ir lieliski vecāki, vecvecāki un labi draugi bērniem. 

Reklāma
Reklāma

 

Mēs, portāls mammamuntetiem.lv, tev turpmāk atgādināsim – hei, dzīve ir skaista! Un lai skaista tā būtu ikvienam no mums, par to ir jārūpējas. Jāpalutina sevi. Jāatrod laiku savām - pieaugušo lietām. Jo tikai tad, kad paši jutīsimies laimīgi, mēs spēsim izaudzināt laimīgus bērnus. Ja tevī pašā nav prieka, kā gan tu to vari dāvāt saviem tuvajiem, mīļajiem cilvēkiem..?

 

 

Autore: Inga Akmentiņa-Smildziņa, mammamuntetiem.lv vadītāja